Miert nem tapad meg a magzat?
Figyelt kérdés
Eddig kétszer voltam várandós, spontán sikerült, de az elsőt 11 hetesen vesztettük el, a második meg kémiai terhesség volt, nem maradt meg. A leleteink tökéletesek, az orvos nem tud mit mondani. Mit lehet tenni hogy sikeresen megtapadjon a magzat?2017. márc. 20. 17:00
1/17 anonim válasza:
A 11 hetesnél már biutos nem a megtapadással van gond. Milyen leletek tökéletesek, miket nézett? Csak, hogy azt már ne írjam le.
2/17 anonim válasza:
Megmondom neked őszintén hogy lehet még nem jött el az időtök hogy ennyire akarjátok.
De en a helyedbe keresnék egy másik orvost aki nem futószalagosként kezel.
Esetleg lehet valamilyen hiány és azért nem jön össze.
Az egyik ismerősöm 3x vetélt el mire sikerült a fia.
Azt mondták neki ne bánkódjon mert valószinű betegek lettek volna.
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hat nálam volt átjárhatósági, full hormon, prolaktin, pajzsmirigy, cukor terhelés, ezek mind rendben voltak. Férjem spermait megvizsgaltak es rendesen ficankolnak. Megnézték hogy nem irtom e ki oket. Mar csak az immunológiai vizsgálat maradt amit hamarosan megcsinaltatunk. Mar 3 éve próbálkozunk, az eddigi statisztika szerint évente 1x sikerül teherbeesni, mert pont tavalyi volt missed ab-m es ma tudtam meg a második "vetelest".
2017. márc. 20. 17:32
4/17 anonim válasza:
Első vagyok. Trombofília? Nekem pl. az van.
5/17 anonim válasza:
Érdemes még laktóz, tejfehérje és gluténérzékenységet nézetni.
6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen tippet. Nem tudtok esetleg egy alapos nőgyógyászt Budapesten? Aki tényleg alapos.
2017. márc. 20. 19:17
7/17 A kérdező kommentje:
Mi az a trombofilia? Olyanom nem volt szerintem.
2017. márc. 20. 19:28
8/17 anonim válasza:
Igen, hát nekem is el kellett hozzá vetélnem. A második 16 hetes volt, meghalt és pássz. Azt jelenti, hogy hajlamos vagyok a vérrögképződésre. Egy egyszerű vérvétel, eredmény 3 hét múlva. Terhrség alatt vérhigítót kell szúrnom.
10/17 A kérdező kommentje:
Akkor csináltatok ilyen vizsgálatot is. Köszönöm szépen a tippeket!
2017. márc. 20. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!