Az ezüstkolloid megölheti az embriót?
olvasta hogy valamelyik sztár felesége meddő volt, és egy külföldi klinikán csináltak neki ilyen nehézfém vizsgálatot, és túl magas volt a testében a fém, ezt kitisztitották belőle valami eljárással, és utána egyből teherbe esett.
csak azért jutott eszembe, mert nekem van itthon ezüst kolloidom, és amikor fáj a torkom mindig befujom vele. el is múlik tőle a torokfájás, csak nem tudok más sejtekre milyen hatással lehet az ezüst. beültetésem lesz, azért kérdezem.
Az ezüstkolloid placebó. Olyan, mintha a vashiányra vasreszeléket szedne valaki.
Ráadásul az ezüst nem nehézfém.
na ennek örülök hogy nem nehézfém, azzal viszont vitatkoznék, hogy nem jó semmire. ok, a torokfájást még be is lehet magyarázni hogy placebo, de az hogy az évek óta tartó lábköröm gombám CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ettől múlt el, azt már nem igazán sorolnám placebó hatások közé.
az egyik nagylábujjam körmén félig nem volt már meg a köröm évek óta, és két hétig minden nap rászigszalagoztam egy ezüst kolloidos vattapamacsot, úgy jártam a cipőben is. és képzeljétek teljesen visszanőtt a körmöm, gomba sehol.
utolsó köszi a linket, idő közben én is kigogliztam ezt, hát, ezek után úgy döntök hogy inkább nem fujkálom.
remélem ahogy irták, az ezüst 24 óra alatt ürül a szervezetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!