Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Volt olyan köztetek, akiknek...

Volt olyan köztetek, akiknek nagyon sokára sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Hogy tudtátok feldolgozni? Mentetek babát látogatni ismerősökhöz?
2017. márc. 11. 21:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia, nekem 5 evembe kerult mire sikerult teherbe esnem. en zakkant voltam bele senkivel nem beszeltem mert mindenki sorban babat vart korulottem es utaltam a helyzetem! egyszer csak egy fordulat es elgondolkodtam magamon -mi a fene van velem nem vagyok normalis;[ es a kovetkezo ciklusban mar meg is volt;]
2017. márc. 12. 11:50
 12/12 anonim ***** válasza:

én 30 vagyok és 4 éve próbálkozunk....sajnos eddig semmi, rengtek vizsgálat stb stb. hidd el valamilyen szintem azt érzem amit leírtál, nagyon nehéz az hogy már nincs olyan barátunk vagy családtag aki ne lenne terhes vagy nem régiben szült.

Az a baj hogy te már most 3 hónap után így érzel, akkor mi lesz veled ne adj isten ha te is ebben a cipőben leszel mint én? 4 év azért már elég hosszú idő. Szerintem ne stresszel ezen én az első egy évben nem is igazán gondoltam erre, nem aggódtam, 1 év sikertelenség után fordultunk dokihoz.

2017. márc. 12. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!