Lehetséges ez? Páromnak merevedési problémái vannak mégis sikerült a baba?

Figyelt kérdés
beteg baba lesz belőle? vagy merevedési zavar ellenére jó lehet a spermája? jövőhétre kapott időpontot urulógushoz, 5 napja teszteltem pozit, azóta agyalok, hogy ezekszerint nem feltétlen rosszak a spermái? így is elmegy dokihoz,mert kíváncsiak vagyunk mi a gond,de nagyon félek h nem lesz rendben, amikor fáradt akkor szinte nemis tudunk együtt lenni, máskor fáradtság esetén is simán sikerült 1-2 naponta együtt lenni , tudtok erről valamit?

2017. márc. 7. 13:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Miert lenne beteg a baba?
2017. márc. 7. 13:18
 2/15 A kérdező kommentje:
nemtudom , mert arra gondoltam ha merevedési zavarai vannak a spermák sem biztos,hogy túl jók. igazából ötlet volt csak, tudom h hülye kérdéseim vannak, csak nagyon meglepett h így is sikerült, h nincs nála minden rendben.:)
2017. márc. 7. 13:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

A merevedésnek semmi köze a spermákhoz.

Attól még lehetnek teljesen jók a spermái. Merevedési gond lehet sokszor lelki okok miatt, vagy valamilyen más betegség miatt (pl. sok cukorbetegségre való gyógyszer okoz ilyet) vagy valami fizikai betegség.

Ha nem lenne jó a sperma, akkor nem termékenyültél volna meg.

2017. márc. 7. 13:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A merevedési zavarnak így nincs köze az örökíthető genetikai rendellenségekhez (csak ha pont olyasmi okozza, ami örökölhető). A sperma minőségét sem hiszem, hogy befolyásolja, legfeljebb speciális esetekben, de kérdezze meg a dokit. Olvass inkább utána, mik lehetnek az okai ("legbanálisabb" pl. pont a teljesítménykényszer).
2017. márc. 7. 13:34
 5/15 A kérdező kommentje:
igen énis arra gyanakszom h csak teljesitményi kényszer, de az is lehet h csak rástresszel mert egyszer előfordult vagy ilyesmi, majd urulógusnál minden kiderül. köszönöm szépen h nem oltottatok le, és köszi a megnyugtatást, azt hittem h összefügg a kettő, ez volt a 7.próbálkozós hónapunk, 2 hónapja szed cinket, napi 1000mg c vitamint és folsavat,és 2 naponta 400mg evitamint. lehet h az segített be picit.. hát nemtudom remélem rendben leszünk. az is fura h csak akkor nehéz neki amikor munka után nagyon fáradt, pedig mindig mondom neki olyankor hogy hagyjuk nem gond majdhnap..:) próbáljuk mindig délutánra tenni az együttléteket de nem mindig sikerül
2017. márc. 7. 13:52
 6/15 anonim ***** válasza:
Nyugtasson, hogy a gyerek mellett még nehezebb lesz :D A 7 hónap még simán normális, pl. 30 év felett a statisztika 3-8 hónap mindenféle eü. probléma nélkül.
2017. márc. 7. 14:06
 7/15 A kérdező kommentje:

igen tisztában vagyok vele,hogy nehezebb lesz, de ez h jön ide?:D ........

attól még nem normális h 27 éves férfinak merevedési gondjai vannak, nem mindegy miért nehéz..egy gyerek miatt vagy mert nem "áll neki" mindig.:)

2017. márc. 7. 14:12
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Kerdezo, leirtad az okat...

Egyertelmu teljesitmenykenyszer. Vitaminok. Stb. Gondolom, minden mas, ami ezzel jar. Csoda?! 7 honap utan?

2017. márc. 7. 14:14
 9/15 A kérdező kommentje:
nem, nem csoda csak gondoltam leírom mióta próbálkozunk, miért kell ilyennek lenni, egy szóval sem irtam h csoda.. csak nem vagyok orvos ,hogy tudjam baj lehet-e a spermákkal ,ha merevedési gondok állnak fent, semmit sem lehet ezen az oldalon megkérdezni..ro..adt idegesítő ez már.. fel nem tudom fogni annyira cinikusak és bunkók itt sokan ,hogy attól már rosszul vagyok... köszi a hasznos infókat, ennyi elég is volt a GYK-ból megint egy fél évig..sziasztok,
2017. márc. 7. 14:18
 10/15 anonim ***** válasza:
53%
Szia! Mint egy ovodas...
2017. márc. 7. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!