Lehetséges ez? Páromnak merevedési problémái vannak mégis sikerült a baba?

Figyelt kérdés
beteg baba lesz belőle? vagy merevedési zavar ellenére jó lehet a spermája? jövőhétre kapott időpontot urulógushoz, 5 napja teszteltem pozit, azóta agyalok, hogy ezekszerint nem feltétlen rosszak a spermái? így is elmegy dokihoz,mert kíváncsiak vagyunk mi a gond,de nagyon félek h nem lesz rendben, amikor fáradt akkor szinte nemis tudunk együtt lenni, máskor fáradtság esetén is simán sikerült 1-2 naponta együtt lenni , tudtok erről valamit?

2017. márc. 7. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amikor leirtad mi mindent szedetsz szegény emberrel 7 hónap után lehidaltam...Nem csodálkozom hogy teljesítménykényszere van...
2017. márc. 7. 14:30
 12/15 A kérdező kommentje:
az orvos ajánlotta mert meséltem neki a gondokról amik 10 hónapja tartanak.... imádom mikor a nő van beállitva hibásnak, nem stresszelem őt. vizsgálatra sem küldtem, ő mondta h elmegy ha nem sikerül fél év alatt a baba.. uristen,..attól h nem értek ehhez nem kell lenézni.:)
2017. márc. 7. 14:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ha a gyakorit megtalálod az interneten, akkor olvashatnál esetleg a merevedési problémáról is ugyanígy. Meglepően tájékozatlan vagy ahhoz képest, hogy titeket érint ez a dolog és hogy már gyereket vársz.

Szerintem nem ártana kicsit szélesíteni a tudásod, ez sosem szégyen.

2017. márc. 7. 15:36
 14/15 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Kérlek, olvasd át alaposan az alábbi cikket, ha még nem néztél volna utána a lelki típusú potenciazavarnak: [link]

2017. ápr. 6. 13:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Olyan nagy merevedési zavar nem is lehet, ha teherbe tudta ejteni a párja! Az csak akkor tudott spermat lovellni a huvelyebe, ha kemény volt a pénisze!
jan. 9. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!