Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit tegyek, hogy sikerüljön...

Mit tegyek, hogy sikerüljön majd mégis a baba?

Figyelt kérdés

Bromocriptint szedek lassan másfél éve, magas prolaktinra.

Legutóbb jó lett az érték. Ennek ellenére nem jött a menstruáció és peteérés sem volt legutóbb. Kaptam norcolutot..de elkeresedtem, hogy mégse segít a gyógyszer. Mit tehetek még? 29 éves vagyok, nagyon szeretnénk már a babát. Kérlek adjatok tanácsot!

2015. nov. 27. 12:01
 1/6 Manka68 ***** válasza:
A prolaktin egy dolog, de még nagyon sok mindennek kell rendben lenni, nem csak határértéken belül, hanem egymáshoz képest is. Egy rendes kivizsgálás endokrinológusnál sokat lendíthet a babaügyön. :-)
2015. nov. 27. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Elsonek igaza van :) Esetleg probalkozhatsz meddosegi centrumban az is jo! Egy konzultaciot meger :) "Mezei nodokikhoz" ne menj ezzel!
2015. nov. 27. 14:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is szedtem, talán fél évig, pecsételő és elhúzódó vérzésre, és tejcsorgás miatt írta fel az orvosom. Emellett tervben volt a baba is lassan, figyeltem magam, nem éppen volt rendben a ciklusom, értsd: ovu ha volt is, általában nem jókor, nem volt elég hosszú a luteális szakasz, és ráadásul jó hosszú ciklusaim voltak (40 nap körüli). Elkezdtem inni a cickafark teát a ciklus első felében (1-14. napig, vagy ovuig), a másodikban pedig a palástfüvet. 3 hónap kellett, és látszott az eredmény. Igaz, ehhez az kell, hogy neked is legalább megjöjjön.
2015. nov. 27. 15:59
 4/6 anonim ***** válasza:
többi hormon eredménye?
2015. nov. 27. 18:09
 5/6 A kérdező kommentje:
most 9hetes a babám. De nagyon izgulok..hogy minden rendben menjen, nagyon várjuk,és szeretjük már most!
2016. aug. 2. 18:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja és semmiféle kezelés nem volt előtte...most hogy újrakezdtük a próbálkozást, 2.hónapban sikerült, előtte már rendben volt a ciklus is pedig nem is szedtem a gyógyszert,mert a dokim leállította, januárban.
2016. aug. 2. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!