Lehet hogy mégis baba?
Ciklus 31-dik nap, dpo 12-dik nap tegnap dpo 11-dik nap barnázás!
Teszt negativ, Utrogestant szedek 3x1. Vkinek van vmi ôtlete?
Barmi lehet. Sajnos nem latunk beled.
Kedden, ha nem jon meg, tesztelj.
Nem mondod hogy nem láttok belém?
Most csalódtam, mert azt hittem ez az oldal arra is képes......🙊
Ne haragudj, de mi innen megis mit tudunk mondani?
A barnazas lehet, hogy beagyazodas, de lehet, hogy nem.
Ha esetleg beagyazodas, meg akkor is 50%, hogy nem sikerul a beagyazodas, es elmegy a nemvart napjan. (Sajnos a korai terhessegek felenel nem sikerul a megtapadas.)
Nyilvan nagyon drukkolok neked, es nagyon fogok orulni, ha majd azt irod, hogy sikerult a baba. En csak nem akarlak hiu abrandokba ringatni, hogy terhes vagy, es el sem akarlak keseriteni, hogy nem vagy az, hiszen tenyleg barmi lehet.
Köszi szépen persze teljesen igazad van. Meg egy kérdés , mikor hadgyam abba az utrot?
Ha tényleg vér jön nem barna?
A ciklus utolso napjan vedd be, aztan a nemvart reggelen tesztelj egyet. Ha pozitiv lesz (adja Isten), akkor szedd tovabb. (Mert ha hirtelen abbahagyod, es leesik a progiszinted, az vetelest okozhat.)
De az a legjobb, ha a pozi utan rogton felhivod az orvosod, hogy o is megerositsen ebben.
Minenkeppen irj, nagyon szoritok.
Ma reggel megjött...😒 elég szomorú húsvétom lesz, ez volt különben a második inszeminációm....
Neked köszönöm a válaszokat....
Nehogy elcsuggedj! Az egyik baratnomnek a harmadik inszem jott ossze.
A ciklusod rendben van? Homerozol?
Egy ideje 29-30 napra jön meg.... Nem hőmérőzök,nálam az nem jön be nem tudom az alaphőmet sem hogy mennyi....
Ovu tesztelek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!