Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Volt olyan köztetek, akiknek...

Volt olyan köztetek, akiknek nagyon sokára sikerült a baba?

Figyelt kérdés
Hogy tudtátok feldolgozni? Mentetek babát látogatni ismerősökhöz?
2017. márc. 11. 21:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi 2,5 évet vártunk a babára. Béha nehezebben viseltük, de nem csak erről szólt az életünk.

Természetesen mentünk máshoz babalátogatóba és együtt örültünk a barátainkkal.

2017. márc. 11. 21:46
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

10 évig vártunk rá. Aztán egy családi tragédia miatt 4 gyermek került hozzánk. Akkor megnyugodtam, hogy ezért nem adott nekem a Jóisten babát, mert célja volt velem. Rá fél évre terhes lettem :)

Szóval tényleg igaz az, hogy nem szabad rágörcsölni. Számtalan példát tudok, hogy lombikra ment valak,időpontra, de ott kiderült, hogy állapotos :)

Te is régóta vársz?

2017. márc. 11. 21:50
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Több, mint 3 év után most várjuk az első babánkat. Voltak nagyon nehéz pillanatok, nem tagadom, de a legfontosabb az volt, hogy sosem adtuk fel...hittünk benne, hogy előbb-utóbb nekünk is lesz saját gyermekünk. Babalátogatóba nem mentünk, mert közel, s távol nincs baba a környezetünkben.
2017. márc. 11. 21:54
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Hát mi még eléggé az elején vagyunk, csak szerintem én vagyok türelmetlen. Ne szidjatok le, 3 hónapja próbálkozunk és azért kérdeztem ki hogy viseli, mert aki tudatosan készül rá azt figyeltem meg, hogy nem jön sok esetben olyan könnyen.

Nyilván nem tombolok amikor megjön, de sokat töprengek vajon miért nem sikerül.

A történethez hozzátartozik, hogy sokat stresszeltem az utóbbi időben, főleg a munkahely miatt.

lehet, hogy most sokan haragudni fognak rám, de mostanában kerülöm a babákat és a kisgyerekes anyákat is. Lehet ez irigységnek is mondani, bár ez nem az amit érzek. Inkább olyan igazságtalanság érzése... Szerintem sok mindenki ismeri ezt az érzést.

Szégyellem magam miatta. Nem a 3 hónap próbálkozás miatt, hanem az miatt, hogy már gyerekvállalás szempontjából én is benne vagyok a korban , 28 leszek.

Sokszor elképzelem, hogy júniusban ha lesz a mesterszakon államvizsgám már látszódik a pocim. Én is és a párom is vágyunk a gyerekre.

Azért osztottam meg ezt veletek, mert ezek miatt az érzések miatt eléggé rossz embernek érzem magam, hogy kerülöm a kisgyerekeseket is...

Gratulálok akinek összejött.

2017. márc. 11. 22:11
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
Hát nem azt mondom, hogy rossz ember vagy, csak azt, hogy fura, 3 hó próbálkozás semmi, ilyenkor még nem kell hisztizni, hogy más kölykét se akarom látni, stb. ha valaki már pár éve várja annál megértem, hogy elege van.
2017. márc. 11. 22:35
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Tesom 10 eve var babara. Ez ido alatt nekem szuletett harom gyerekem. A rokoni, barati korben szamtalan. Soha a szikrajat sem lattam irigysegnek. Durva, amit csinalsz...
2017. márc. 11. 22:40
 7/12 A kérdező kommentje:

Nem tudjátok mik történtek velem. Az a baj, hogy voltak gyerekekkel kapcsolatban rossz emlékeim. Nem kell így nekem jönni. Sajnos olyan dolog is van ami miatt nem lesz könnyű ( orvos mondta).

Aki így fogalmaz hogy más kölyke, annak üzenem hogy soha nem gondoltam így senki gyerekere sem, hogy kölyke.

Elég durva a megfogalmazasod. Csak tortenetekre voltam kíváncsi, nem kell ennyire durván nekem esni. De lehet csak én érzem így igaz? Mert hát mekkora szar ember lehetek az érzéseim miatt... Szerintem meg az a durva, hogy a gyakori kérdések pont arról szólna, hogy itt megoszthatjuk azokat a gondolatokat, amit mással vagy máshol az ember nem mer. Ezért lenne durva amit csinálok? Múlt hónapban elveteltem és ezért sem vágyok különösebben most ilyen társaságba.

Érdekes, más is írt arról, hogy milyen érzésekkel küzd ha nem vagykozik baba zsurba, sose hordom le mindennek.

2017. márc. 11. 23:15
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha mar most ilyen szomoru torteneteket akarsz olvasgatni es magadrol ilyen szomoruan nyilatkozol (nem a vetelesre gondolok, azt nagyon sajnalom!) azzal pont majd bevonzod a negativ dolgokat... mintha egy no akinek faj a feje, nyitna egy topikot hogy volt koztetek valakinek agydaganata? Erted a parhuzamot?

Meg meg sem tortent hogy te sokaig varsz de mar ilyen sztorikrol akarsz olvasni es beszelgetni hogy 10 evig vartunk, meg 3.5 evig semmi...olyan szinten fogod magad raparaztatni arra hogy tuti neked se lesz evekig, hogy majd emiatt nem lesz!

En is elveteltem annak idejen, de 2 honap mulva ismet terhes lettem, ma vagyok 15 hetes! Ilyenekrol kerj inkabb sikersztorikat!

Bar gondolom amiatt nem ilyeneket akarsz olvasgatni, amiert kisgyerekesek kozelebe sem mesz, de hidd el ha pozitivan allnal hozza jobbat tenne!!

2017. márc. 12. 07:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Hidd el leteznek csodak es tenyleg nagyon fontos a pozitiv hozzaallas :) tudom konnyu ezt mondani en is ugy voltam vele hogy csak terhes kismamat ne lassak ...kis babat meg plane ...foleg mikor olyan anyukak szovegeltek akiknek meg eszuk agaban sem volt szulni amikor mi mar evek ota akartuk....nem szivesen mentem en sem babalatni es nem is szivesen beszeltem rola senkivel ...nagyon fajt ...9 evig probalkoztunk 5 inszeminacionk volt ez alatt aztan mult honapban elmentunk lombkkra ...nagyon feltem az eredmenytol tudtam az utolso eselyunk hanem sikerul mar csak az orokbefogadas marad

Eltelt a ket het beultetes utan tesztelni kellett volna mondtam a ferjemnek en nem szeretnem megcsinalni nagyon felek ..o csinalta meg a tesztet es egy nagyon halvany pozitiv tesztunk volt aztan a rakovetkezo napokban csinaltunk meg kettot es egyre erosebb lett a csik :) nagyon boldogak vagyunk :) hidd el nagyon az elejen vagy meg sikerulni fog soha ne add fel MERT CSODAK IGEN IS LETEZNEK itt van (vannak ) a pocakomban :) merthogy ket embriot ultettek vissza holnap megyek orvoshoz remelem mar megtudja momdani hogy ketten vannak e ?

2017. márc. 12. 08:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem írt neked semmi bántót. Bár mondjuk, aki már a kölyke szón is kiakad az mindenen ki fog. Az országnak nem minden részén sértő ez a kifejezés. Ugyanannyira tuldrámázod a válaszomat, mint a 3 hónapos probálkozásodat. Nekünk is beletelt néhány hónapba. És akkor mi van? Teljesen normális dolog. Csináltam tesztet, negatív lett és még csak szomorú sem voltam, úgy voltam vele, hogy majd következő hónapban összejön.
2017. márc. 12. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!