Mit tudok tenni, ha a barátnőm kerül és nem keres, nem fogad engem semilyen formában, ha neki még nem sikerült a baba még nálunk meg igen?
Ezt csak azok érthetik, akik ebben benne vannak. Akiknek már van gyereke azok ezt nem értik...kíváncsi lennék azért, akik a másikat hibáztatták, hogy ha ők lettek volna ilyen helyzetben, akkor hogy reagáltak volna. Én megértem minkét felet, és ez nagyon szomorú , mert egyikőtök sem hibás, de az igazság az, hogy valóban a barátnőnek most fájdalmas minden veled töltött perc, és mivel most számára a legfontosabb, hogy higgadj , nyugodt maradjon és magára koncentráljon, ezért most el kell őt engedni.
Hatalmas munka lehet ezzel megküzdeni egy nőnek, és ezért nem szabad hibáztatni.
Attól nem rossz ember vagy rossz barát, hogy most látni sem bír téged, egyszerűen csak magára is gondol és neki most fájdalmas veled találkozni.
sajnálom...valószínűleg ez csak akkor fog javulni, ha neki is összejön a gyerkőc..de az is lehet, hogy akkor sem.
Próbáld meg elengedni őt, és keress új barátokat, találkozz új emberekkel , kismamákkal.
Erről eszembe jut egy exem mondása: nincsenek igazi barátok, csak sorstársak..:D
Na jó ez nem feltétlenül igaz, de az igaz, hogy azok a barátok akiknek nincs gyermeke, azok általában nem tudnak azonosulni a babásokkal és ezért előbb-utóbb eltávolodnak egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!