Fel éve probalokozunk a férjemmel .24eves vagyok, de nagyon kétségbe vagyok esve . PCOS-es vagyok. Kaptam 3adag closti kúrát +tuszorepesztot de nem segített. Volt peteeres de nem repedt meg a tuszo. Valaki volt meg igy? Hogy sikerült teherbe esni?
Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 12:09
11/22 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem van rendesen menstruaciom és peteeres is. A baj az,hogy nem reped meg a tuszo :-(
2017. jan. 25. 17:07
12/22 anonim válasza:
hát ez így nagyon gáz.Menj el egy endokrinológushoz,NE nőgyógászhoz!
a kezeletlen pco-n csak ront a closti,stimulál,és csak még több cisztád lesz,csak árt!
hármas kezelés kell,akkor hosszú hónapok alatt felszívódnak a ciszták,és fél év-1 év után lesz peteérés is,és teherbe tudsz esni.
13/22 anonim válasza:
Férjednek volt már spermavizsgálata? Ha nem, akkor nagyon fontos lenne minél előbb megnézetni, mert simán lehet, hogy azzal is baj van.
14/22 anonim válasza:
Mi 8 éve próbálkozunk, volt egy inszeminációm 2 hónapja, nem sikerült, pihentem egy hónapot, és abban a ciklusban pedig spontán teherbeestem. Szerintem a hormonok miatt lehetett. Szedtem clostilbegytet is korábban és egyéb hormont is kaptam, talán most hatott. A Clostilbegytnek kell 3 hónapi is mire kifejti a hatását a doki szerint.
15/22 A kérdező kommentje:
Hat en nagyon remelem ,hogy nem kell 8 evet várnunk . Egyébként gratulálok,örülök ,hogy ilyen hosszú idő után össze jött. Leljetek sok örömötoket benne :-). Megyek jövő heten Inzulin rezisztencias vervetelre. A pajzsmirigyemmel minden rendben az volt nézve . Aztán be vagyok iratkozva endokrinologushoz is. Remelem valaminek lesz eredménye . Igyekszem rendszeresen enni és neki fogtam mozogni is rendszeresebben.
2017. jan. 27. 22:55
16/22 anonim válasza:
Ezek a változások biztos, hogy eredménnyel fognak járni, csak légy kitartó. Szióka.
17/22 A kérdező kommentje:
Na voltam IR vizsgálatra és nem jók az eredményeim sajnos . Jövő heten megyek endokrinologushoz. Elég rossz,hogy addig nincs aki ki értékelje rendesen,hogy legalább tudjak valamit
2017. febr. 1. 16:32
18/22 anonim válasza:
nagy csodák nincsenek,ha hármas kezelés kell,és türelem,lehet egy év is mire összejön.
19/22 anonim válasza:
Addig is olvasgass, mit lehet tenni (étrend, mozgás), erre már most rá lehet készülni:
20/22 anonim válasza:
Szia! Köszönöm a jókívánságokat, remélem minden rendben lesz. Annyit mondanék azért, hogy én IR mellett lettem spontán terhes 8 év után. Nálunk volt összeférhetetlenség (immunológiai), bal elzáródott petevezető, inzulinrezisztencia). Nekem a doki még annyit mondott a Closty-nél, hogy legalább 3 hónap kell, míg kifejti a hatását, ne várjunk csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!