Fel éve probalokozunk a férjemmel .24eves vagyok, de nagyon kétségbe vagyok esve . PCOS-es vagyok. Kaptam 3adag closti kúrát +tuszorepesztot de nem segített. Volt peteeres de nem repedt meg a tuszo. Valaki volt meg igy? Hogy sikerült teherbe esni?

Figyelt kérdés

2017. jan. 25. 12:09
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
46%
kérd az orvosodtól hogy adjon tüszőrepesztő injekciót
2017. jan. 25. 12:16
 2/22 anonim ***** válasza:
76%

en is pcos vagyok,

evek ota nem menstraltam semmit kaptam estrofem tablettat a mehnyalkahartya vastagitasara rogton terhes lettem.

tegnap voltam orvosnál 7 hetes és már hallottuk a szivhangját is.

Kicsit izgulok,hogy minden rendben legyen mivel egyáltalán nem kezelték a betegségem.

remélem hamar sikerul Nektek is!

Kitartást :)

2017. jan. 25. 12:16
 3/22 anonim ***** válasza:
Nekem inofolic+D3 vitamin segített. Ha az sem, akkor még mindig elmehetsz lombikra. Nem kell kétségbe esni, az a legrosszabb, amit tehetsz, hogy kikészülsz rajta. Fél év még sokszor a tök egészséges pároknak sem elég!
2017. jan. 25. 12:17
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ir kezelve van? Diéta, mozgás,n gyógyszer?
2017. jan. 25. 12:18
 5/22 anonim ***** válasza:
0%

Kérd meg a dokidat, hogy csináljon eü kaparást. Kitakarítja a sok szutykot, és sztem azonnal teherbe fogsz esni.

30N

2017. jan. 25. 12:37
 6/22 anonim ***** válasza:
81%

Pcos egy anyagcsere betegség. Azon egy kaparás nem segít, de a closti sem. Nekem volt két kaparasom 26 évesen. Mindkettő indokolt volt (méhtestrák gyanú miatt), de az orvosom még így is hezitált. Ilyen fiatal korban csak akkor csinálnak kuretet, ha muszáj. Nem veszélytelen egyáltalán, szövődmények is lehetnek (nekem pl kismedencegyulladásom volt a második után magas lázzal stb, az elsőnél pedig a nyugtatószer majdnem leállította a légzésemet).

Endokrinológust keress fel kérdező. Terheléses cukor és inzulinvizsgalat kell.

2017. jan. 25. 12:51
 7/22 anonim ***** válasza:

Női betegségek okairól és megoldásáról:

https://www.youtube.com/watch?v=2DAcXnDIqZA

2017. jan. 25. 13:04
 8/22 anonim ***** válasza:
Endokrinológus, IR vizsgálat, diéta, mozgás, szükség esetén gyógyszer. Ha ez a része rendben, akkor lehet próbálkozni, ha nem szeretnél egy vetélést.
2017. jan. 25. 13:48
 9/22 anonim ***** válasza:
a hármas kezelést tartod? meforalt szeded?
2017. jan. 25. 15:47
 10/22 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmit. Egyből clostit + tuszorepeszto injekciót kaptam . Jövő hónapba megyek egy masik doktornőhoz , lám ő mit kezd velem. Semmi hármas kúra,semmi Ír.
2017. jan. 25. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!