Van valaki itt aki pcos- és kétszarvú méh-e van? (volt esetleg, hogyan eset teherbe a hormon panel eredmények jók lettek nincs még gyerekem! De nagyon szeretnénk
női infertálís k.m.n steril 1
polycisztás ovárium szindroma
uterus bicronis ...
Inzulinrezisztenciam volt, merckformint szedtem ra. Szivalaku a mehem.
Harmadik gyerekemet varom, ket terhessegnel lett terhessegi diabaeteszem, az inzinrezisztencianal nagyobb az esely ra, nalam ez bejott.
A szivalaku mehem viszont nem okozott gondot, az elso kettot tulhordtam, most 39 hetnel vagyok a harmadikkal, szoval o se fog koran erkezni, ez mar biztos.
Egy vetelesem volt, de az csak kemiai terhesseg volt, nem nott a hcg kello utemben, el sem jutottunk addig, hogy ub-n lassanak valamit pl. Abban a honapban nagyon eros antibiotikumot kaptam tuszos mandullagyulladasra, amikor (ezt utolag tudtuk meg) mar elindult a terhesseg. Szoval ott inkabb az lehetett a gond.
Elso gyerekunk kisse lassabban jott ossze, de nem volt 1 ev sem, szoval azert nem rettentoen hosszan probalkoztunk. Masodik es harmadik pedig gyorsabban.
Ugyhogy, ha neked is mutetet javasolnak es szivalakura igazitjak, ne felj a koraszulestol! Akkor nagyon beleastam magam a temaba es csak tankonyvi szovodmeny volt a korai veteles, sem a dokim, sem az ultrahangosok tapasztalata nem erositette meg.
A pcos-t ha rendesen kezelik, pedig szinten jo eredmenye lesz, bizz ebben! A kialamult terhessegi diabaetesz pedig nekem dietaval teljesen kordaban tarthato volt, raadasul ugyanazt a 180 g-os dietat kellett tartanom, mint elotte is, csak gyakrabban neztek a venas eredmenyeket, illetve sokkal komolyabban vettem.
Kitartas, bizzal magadban es a dokidban! Lehet nem fog olyan konnyen es gyorsan menni, mint a szerencseseknek, tobb mindent kell megtenni erte, de siker lesz a vege!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!