Momoka 2002 kérdése:

Metfirmint szedo ir-esek, volt olyan aki nem varta meg a 3 honapos kontrollt? Honnan tudhatom, hogy jo-e a beallitott adag?

Figyelt kérdés
Masfel honapja szedem a 850-est reggel,este. Mindent betartok mellette. Lefogytam azota kb. 3-4 kg-t amitol tobbet mar nem is szeretnek. 156 cm magas es most 56 kg vagyok. Kb egy hete reggeli utan 1-2 oraval gorcsol a hasam es hasmenesem van. Utanna persze nem merek enni mert delutan dolgozom es nincs lehetosegem wc-re futni allandoan. Lehet a gyogyszer miatt? Menjek vissza kontrollra?

2016. nov. 11. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is Metformint szedek . 2x1 -et 850-eset. 4. hónapja. 14 kiló ment le rólam. 170 cm. / 68 kiló. voltam. Nekem csak az elején volt ilyen panaszom... amikor a dokim kezdte felépíten a gyógyszert. napi féllel kezdtem 1 hétig, majd napi 2szer fél 2 hétig. majd csak utána jött a napi 2 egész.

Nekem az első 1-2 hétben voltak ilyen jellegű tüneteim . hasmenés. hasgörcs.

Tehát szerintem menj vissza és mond el a panaszod mindenképp.

Lehet hogy más gyógyszer kell neked. vagy az adag nem jó. Betartod a diétát rendesen ? Sose étgyomorra vedd be a gyógyszert mert az is okozhat ilyen tüneteket.

2016. nov. 14. 11:18
 2/3 A kérdező kommentje:
En egyik naprol a masikra teljes adaggal kezdtem nem volt gondom 1 honapog. Mostanaban van csak ez. Sajnos keson reggelizek 9-10 korul.akkor szoktam kajaval bevenni a reggeli adagot. Reggel 5-6 kor nem nagyon tudok enni. De rajottem akkor kell legyurnom 1 szendvicset ugy jobb.
2016. nov. 15. 06:06
 3/3 anonim ***** válasza:

figyu én sem tudom elképzelni azt hogy én reggel 7 kor csipásan kajáljak !!!! , de sajnos muszáj ez mellet a gyógyszer mellett. napi 5szöri kis adagokban való étkezés nagyon fontos . csökkentett szénhidráttal. sok sok folyadék. (legalább 2-3 lliter / nap)

Azéert én a helyedben említeném a dokinak. lehet ráállít másik gyógyszerre ... lehet ez nem birja a gyomrod.

1. voltam

2016. nov. 15. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!