Metfirmint szedo ir-esek, volt olyan aki nem varta meg a 3 honapos kontrollt? Honnan tudhatom, hogy jo-e a beallitott adag?
Én is Metformint szedek . 2x1 -et 850-eset. 4. hónapja. 14 kiló ment le rólam. 170 cm. / 68 kiló. voltam. Nekem csak az elején volt ilyen panaszom... amikor a dokim kezdte felépíten a gyógyszert. napi féllel kezdtem 1 hétig, majd napi 2szer fél 2 hétig. majd csak utána jött a napi 2 egész.
Nekem az első 1-2 hétben voltak ilyen jellegű tüneteim . hasmenés. hasgörcs.
Tehát szerintem menj vissza és mond el a panaszod mindenképp.
Lehet hogy más gyógyszer kell neked. vagy az adag nem jó. Betartod a diétát rendesen ? Sose étgyomorra vedd be a gyógyszert mert az is okozhat ilyen tüneteket.
figyu én sem tudom elképzelni azt hogy én reggel 7 kor csipásan kajáljak !!!! , de sajnos muszáj ez mellet a gyógyszer mellett. napi 5szöri kis adagokban való étkezés nagyon fontos . csökkentett szénhidráttal. sok sok folyadék. (legalább 2-3 lliter / nap)
Azéert én a helyedben említeném a dokinak. lehet ráállít másik gyógyszerre ... lehet ez nem birja a gyomrod.
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!