Barátommal született egy közös kislányunk akiről eddig hallani sem akart, most 1 éves a kincsem és egyszer csak beállított ajándékokkal hozzánk hogy szeretne az apukája lenni, mit tennétek a helyemben?
Mikor kiderült hogy terhes vagyok lelépett,mert ő még bulizni,utazgatni,edzeni akar a haverjaival nem "fér bele"egy gyerek az életébe,terhességem alatt is hallottam róla sok mindent hogy csajozgat bulizik folyton,nagyon rosszul esett
erre beállít pár gönccel hogy apja szeretne lenni a lányának..
Ebben az esetben nem tartanám vele a kapcsolatot.
Ez is csak fellángolás és újra eldobja a gyereket ha fárasztónak tartja a látogatásokat.
Elküldeném. Ha annyira akarja a dolgot, majd bíróságra megy.. na de ott bizony majd bevasalják rajta az elmulasztott gyerektartást..
Ha ezeken túl van, még mindig akarja a dolgot, komolyan gondolja, akkor legyen. Úgyis megítélik neki a láthatási jogot.
Magamtól viszont nem engedném. Vigye bírósági útra, ha szeretné.
A fiam apja hasonló volt, egy év után jött, hogy látni szeretné a gyerekét. MOndtam neki, hogy volt lehetősége rá, akkor nem élt vele. A bíróságon sem volt hajlandó megjelenni KÉT alkalommal sem, amikor kérhette volna a láthatást, de nem tette, így sajnos ez a hajó elment. Nem sértettségből küldtem el, egyszerűen nem akartam, hogy a gyerek közelében legyen, megkedveli, megszereti, aztán megint lelép, ahogy egy évvel korábban is tette. Egyébként, ha annyira érdekelte volna a gyerek, akkor bíróságra ment volna, vagy valami, de nem tette, 9 éve nem is láttuk (szerencsére).
Na, én ezt tettem, de hogy a te helyedben mit tennék, azt nem tudom, mert nem is merem a volt barátodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!