Barátommal született egy közös kislányunk akiről eddig hallani sem akart, most 1 éves a kincsem és egyszer csak beállított ajándékokkal hozzánk hogy szeretne az apukája lenni, mit tennétek a helyemben?
Mikor kiderült hogy terhes vagyok lelépett,mert ő még bulizni,utazgatni,edzeni akar a haverjaival nem "fér bele"egy gyerek az életébe,terhességem alatt is hallottam róla sok mindent hogy csajozgat bulizik folyton,nagyon rosszul esett
erre beállít pár gönccel hogy apja szeretne lenni a lányának..
kezdeném ott, hogy tegyen apasági nyilatkozatot.
legyen apja, persze, mert szükség van a gyereknek apára is. ahogy a gyerektartásra is, mert gondolom felétek sem fán terem a pelenka, a popsitörlő, a kaja...
had bizonyítson!
Szerintem adj neki egy esélyt. Lehet, hogy akkor megijedt a hirtelen felelősségtől, mert mint írtad élni akart. Most kitombolta magát, kicsit benőtt a feje lágya, és vállalni akarja a felelősséget. Egy esélyt megér, hogy bizonyítson.
Lehet, hogy ismét ellinkeskedi, de az is lehet, hogy komolyan gondolja. Ez csak akkor derül ki, ha lehetőséget adsz neki. Legalább nem lesz lelkifordalásod a későbbiekben, hogy esetleg rajtad múlt.
10-es válaszolóval értek egyet.
Egy család nem átjáróház, a gyereket is megviselné, ha most kicsit visszatérne, aztán fél év múlva elunná és megint lelépne. A 10-es jókat mond, az ő tanácsára hallgass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!