Ha beszedtem egy adag Clostylbegitet, következő hónapban elkezdhetek PreMenst szedni? Nem zavarják be egymást?
Szóval Clostylbegitet írt fel az orvos, mert nem volt peteérésem az elmúlt 2 hónapban (előtte viszont volt, csak mikor élesben kezdett menni a dolog, rágörcsöltem, és szerintem minden felborult). Beszedtem egy kezdő adagot (napi 1 szem, 5 napon át, 3. naptól kezdve), de most azon gondolkodom, inkább váltanék egy kevésbé drasztikus megoldásra.
Már régóta fontolgatom a PreMens tablettát, mivel biztos, hogy prog.hiányom van (másfél éve egy hetes pecsételéssel kezdődik a menzeszem). Néztek is hormonsort, de mivel olyan hónapban, amikor nem volt pé-m, végképp a béka feneke alatt volt a prog.szintem. De szerintem pé. mellett is alacsony lett volna. És most csak Clostyt írt fel a doki, ami a prog.hiányt nem oldja meg, igaz? Márpedig ha tegyük fel összejön a baba, nagyon kellene a progeszteron is, hogy megmaradjon.
Szóval arra gondoltam, abbahagyom a Clostyt, és a köv. hónapban már nem szedem be, hanem elkezdek helyette PreMenst meg E vitamint szedni. Mit gondoltok erről? Ti mit tennétek?
Mar elegem van az orvosokbol :-( Csak bunkok vannak ebben az istenhatamogotti kisvarosban es meg egyetlen jo szakemberrel sem talalkoztam. Raadasul a munkam sem engedi meg, hogy folyton hianyozgassak. Maganrendeles meg endokr. biztos nincs itt.
Nagyon arra hajlok hagyom az egesz gyogyszerezest a fenebe es csak PreMenst szedek meg vitaminokat. Aztan majd osszejon a baba, ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!