Mekkora az az adag püré, amely kivált egy étkezést és jól lakik egy 5,5 hónapos baba?
Figyelt kérdés
Adtam neki ötven mili almapürét, rá egy órára meg ledöntött még száznyolcvan mili tápszert. Az almapürét is tápival "dúsítottam", a krumplit még nem próbálta. Lehet hogy azzal kéne keverni, és akkor jól lakik tőle? Ti mennyit adtok a babának?2013. máj. 6. 09:13
1/4 anonim válasza:
Az én lányom akkor már simán bevágott 160 grammot belőle. Nem tudom mikor kezdted a hozzátáplálást, de a glutén bevezetèse után én még egy kekszet is belereszelek és így is simán bepuszilja. Kb 3-4 órára rá lesz újra éhes. Most 190 grammot eszik meg egy étkezésre kekszes gyümölcsből. (7 hónapos lesz)
2/4 anonim válasza:
Szia!
Olyan 160-180 ml vált ki egy étkezést. A sima alma nem is "tömi meg" annyira, tegyél hozzá egy kis krumplit, vagy reszelj hozzá babakekszet, esetleg vegyél tejpépet, rizspépet (Milumil), azokkal is dúsíthatod, vagy kicsit több tápszerrel.
3/4 anonim válasza:
180g körüli vált ki egy étkezést. De itt ezt annyira nem tudod figyelembe venni. Esetleg csak akkor, ha üveges gyümölcsöt adsz a babádnak. Mivel pl. ha banánból akarsz 180g-ot adni neki akkor az már több mint egy egész banán. Ha pedig belegondolsz akkor az még egy felnőttnek is elég lehet, nem egy pici babának. Szóval én próbálom úgy adni neki, hogy a kalória tartalmát figyeljem az ételeknek, ne a mennyiségét. Amúgy van hogy megeszik egy egész banánt valami más gyümölccsel turmixolva az 140-150g körül van. Utána pedig vizet adok neki inni.
4/4 anonim válasza:
Nálunk kb 140-180ml között van, hogy elég neki 3-4 órára. De pl 5 és fél hónaposan még nem váltottunk ki étkezést, annyit evett amennyi jól esett neki (kb annyit, mint a tiéd) és utána pótoltam anyatejjel/tápszerrel...szép lassan jutottunk el 150ml-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!