Elegem van! Ilyenkor hogy teszitek túl magatokat dolgon, van valami bevált recept a lelki bajokra?
Nem jön a baba, állítólag minden rendben, csak a d vitaminom alacsony 2 hete kezdtem el szedni azt is...erre a mensim összezavarodott.
Az ismerőseim nagy része teszi fel a pozitív tesztekről az uhkról a pocakokról a képeket, még atestvérem is és a sógornőmnek elsőre összejött...én meg most összeomlottam. Tavaly reméltem hogy mostanra minimum ketten leszünk egy testben :(
Teljesen reménytelennek érzek mindent, próbálok nem rágörcsölni, de így hogy?? Nagyon fáj!!!
Igen néztek, minden rendben, az új eredmények mind október-novemberiek.
A d vitaminom 28,5 nmol/L
Szia!
Sajnos én is átéltem a problémád. Nálunk sem érkezett a baba, csak a sorozatos csalódás minden hónapban 3 évig. Majdnem belebolondultam. Voltunk orvosnál páromat rendben találta a doki, nálam is jó volt minden én jártam két évig különböző kínzásokra, hátha mégis kiderül valami. A legutolsó kiborulásnál eldöntöttük, hogy teszünk érte, bejelentkeztünk a Kaáliba. Új vizsgálatokat kértek mindkettőnktől és kiderült, hogy a párom egyáltalán nincs rendben. Csak a lombik jöhet szóba, most kezdjük majd. De ahogy kiderült, megnyugodtam, még meg is könnyebbültem, hogy nem velem van a probléma. Akkor lement rólam egy nagy lelki teher, és már tudom, hogy amíg nem megyünk beültetésre, minden hónapban meg fog jönni. A családban sorra születtek a gyerekek, van akinek már kettő is, mióta mi szeretnénk. Borzasztó volt, nem kerestem a társaságuk, sőt el is zárkóztam tőlük. Most már szívesen vagyok a kicsikkel is. Tudom, hogy megtesszük a tőlünk telhetőt, a piciért és elfogadom, akárhogy legyen.
Minden jót Kedves Kérdező!
26N
Menjetek el a pároddal orvoshoz!
Amúgy van egy ilyen Férjek Gyöngye rész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!