Elegem van! Ilyenkor hogy teszitek túl magatokat dolgon, van valami bevált recept a lelki bajokra?
Nem jön a baba, állítólag minden rendben, csak a d vitaminom alacsony 2 hete kezdtem el szedni azt is...erre a mensim összezavarodott.
Az ismerőseim nagy része teszi fel a pozitív tesztekről az uhkról a pocakokról a képeket, még atestvérem is és a sógornőmnek elsőre összejött...én meg most összeomlottam. Tavaly reméltem hogy mostanra minimum ketten leszünk egy testben :(
Teljesen reménytelennek érzek mindent, próbálok nem rágörcsölni, de így hogy?? Nagyon fáj!!!
Tudom könnyű ezt mondani, de próbálj meg nem rágörcsölni. És ne irigyeld másoktól. Barátnőmék elkeseredetten próbálkoztak 3évig. Már kb sírt amikor azt hallotta, hogy valaki terhes. Amikor én terhes lettem alig mertem neki elmondani. Már beültetésen gondolkoztak, amikor egyszercsak elengedte a dolgot, nem akarta görcsösen és 2hónap múlva terhes lett. Szóval ezzel csak azt akartam, hogy tényleg segíthet, ha nem görcsölsz rá annyira.
Kitartás és jönni fog, hidd el!
Nekünk akkor sikerült, mikor azt mondtam, hogy itt feladtam, legközelebb mikor megjön, elkezdem szedni a tablettát és inkább a karrieremre koncentrálok.
Előtte minden hónapban "éreztem" terhességi tüneteket, meg hogy most biztos sikerült. Utolsó hónapban nem, biztos voltam benne, hogy pár nap és megjön.
Aztán csak nem...
Nálunk valóban a stressz volt az akadály.
pontosan milyen vizsgálataid voltak eddig?
-hormonsor
-pajzsmirigy
-átjárhatósági
-ir
_pcos
-trombophilia
-laparoszkópia(endometriózis)
-genetika,
-immunológia
-spermavizsgálat
ezeken mind túl vagy? addig nem lehet kojelenteni,hogy "minden rendben"
Ha 2 év után két hete derült ki, hogy alacsony a d vitamin szint, akkor még nagyon a kivizsgálás elején vagytok.
Meddősségi szakember kellene már ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!