Endometriózissal küzdők! Kérdezhetek?
Korai endometriózist állapítottak meg nálam, az egyik petefészkemet érinti. (Kis háttérinfó: a Ca-125 értékem még a normál tartományon belül van. Az orvos fél évet adott a teherbeesésre, ciklusaim, átlag 27 naposak és 29 éves vagyok, korábban óvszerrel védekeztünk, fogamzásgátlót sosem szedtem, és ez lesz a 2. hónap próbálkozásunk.) Azt szeretném kérdezni, hogy akik hasonló problémával küzdötök/küzdöttetek, rögtön a műtétet (lapar) választjátok, vagy előbb a teherbeeséssel próbálkoztok. Esetleg a barátcserje vagy egyéb gyógynövény szedése hasznos lehet? Kinek, mi hozott eredményt?
Köszönöm szépen a hozzászólásaitokat! Kellemes napot kívánok nektek :)
Én a helyedben ha a ciklusaid pontosak nem nyúlnék bele
:(
Köszönöm az eddigi válaszokat, ment a zöld :)
Utolsó szorítok, hogy rendben legyél és hamar összejöjjön a baba!
Másoknak tapasztalat, esetleg?
Sziasztok!
Bocsánat én is kérdeznék.
Endometriózist találtak a vakbelemen amit kivettek, merre menjek tovább? Először hormonvizsgálat, és utána hova forduljak? Mik a folyamatok? Segítsetek kérlek!
Szia. Sikerült azóta? :)
8 éve műtöttek endometriózisra és márciusóta nem védekezünk. 2 hónapja pedig nagyon rajta vagyunk a babán,de semmi :(
Orvos szerint minden rendben van az eddigi vizsgálatok alapján. Barátcserjét szedek és cickafark-palástfű teát iszom. Legalább a mensim kezd helyreállni. 28 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!