Endometriózissal műtöttek! Terhesség?
2hete műtöttek endometriózissal, nem laparral, hanem bikini metszéssel. Egy másfél centis csomót vettek ki.
Azóta rengeteget olvastam erről a betegségről és totál elkeseredtem, hogy most mi lesz? Van már egy gyermekem, de szeretnék még egyet! Az orvos azt mondta vagy most vagy soha, esetleg lombik :( Ki hogyan éli meg ezt a betegséget? vannak itt sors társak?
Szia.engem is nov 26- an mutotek endo osszenovesekel mutet napjan v pont ovulaciom monta is a dokim h mindent bele .sajnos nem voltunk egyutt mert fajtak a sebek kivul belul. A ciklusom azota lerovidult es keves is.meg sajnos nemsikerult teherbe esnem ;-(
En is varok a csodara mast nemtudok teni. V akinek sikerul v akinek nem.nem tudsz mast teni csak varni turelem! Kivanom h babas legy.
Engem októberben műtöttek szintén endometriózissal. Bikinivonalban 8 cm-es metszésből távolították el az endós csomót.
Decemberben sikerült teherbe esnem,úgyhogy fel a fejjel! :)
Kedves Kérdező! 3-as vagyok
Ne keseredj el! Ne gondolj a betegségedre, hanem próbálj meg pozitívan gondolkozni! én biztos vagyok benne, hogy nekem a sok idegeskedéstől alakult ki ez a betegség!
Amikor megműtöttek, utána teljesen megváltozott az életem. Eldöntöttem, hogy nem fogok stresszelni semmin, mert nincs értelme tönkretenni magamat. Megpróbáltam egészségesebben élni, étkezni stb.
Ne izgulj, sikerülni fog a baba!
Szerintem akkor mindenképpen keress egy másik munkahelyet!
én nem endos diétát tartok, hanem sok gyümölcsöt és zöldséget eszem, és mindent ami egészséges. Amik egészségtelenek, abból kevesebbet próbálok enni. Minden nap főzök, és gyakran eszek zöldségleveseket. Húst ritkábban eszem. Nekem hála Istennek még nem jött vissza a az endo, de én 3 havonta járok ellenőriztetni! Nagyon szeretnénk kisbabát, de az sajnos eddig még nem sikerült. De mindig reménykedem! Ha idén nyárig nem jön össze, akkor irány az orvos! Írj nyugodtan, ha valami kérdésed van, és tudok segíteni, szívesen segítek!
Dehogyis fog találni! Ne izgulj, amikor műtöttek, akkor biztosan megnéztek jól! CA 125 vérvételed volt? Mert ha annak jó az értéke akkor nincs endo ott.
Műtét után amúgy is könnyebb teherbe esni! Ne izgulj! Pozitívan kell hozzáállni!
Sziasztok!
3hét múlva műtenek laparral, endom van. Viszont kérdeztem a dokimat, hogy mennyibe fog "fájni" a műtét és nem válaszolt,mondta h nézzem meg a neten mennyit szoktak adni.... Ti hogy voltatok? Adtatok valamennyit a dokinak? ha igen mennyit illik? Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!