Lombikosoknál miért csak később mutatja a teszt a babát?
Figyelt kérdés
Ha a leszívást vesszük ovunak, és mondjuk összehasonlítjuk a spontán terhességgel, akkor egy spontán terhesség esetén már 9-10 nappal ovu után ki szokta mutatni a teszt. Míg a lombik eseteben a beultetestol számítva 9-10 nap... Vagy tévedek? Mi erről a véleményetek?2016. szept. 18. 14:49
11/15 A kérdező kommentje:
9-es! Drukkolok nagyon, hogy pozi legyen! A 6. napon még szerintem is korai. Nekem volt ugye pont a 6. napon pozi, de mivel halvanyodik, igy gondolom csak a tüszőrepesztő hatása.
2016. szept. 18. 18:41
12/15 anonim válasza:
Köszönöm én is drukkolok Neked! 9es :)
13/15 anonim válasza:
Mi 3 napos embriót kaptunk vissza és a beültetés utáni 8. napon már ott volt a csik a a teszten. 9. napon már kimutatták vérből is a Kaáliban.
14/15 anonim válasza:
Én tegnap, a beültetés utáni 6. napon, leszívástól számítva 11. napon teszteltem pozitívat. Előtte nem próbáltam. Spontán terhességnél egyszer a nemvárt napján lett erős pozitív, második alkalommal egy héttel a nemvárt után lett csak végre halvány pozitív. Ez nem lombik/spontán kérdése. Vizeletfüggő, napszakfüggő, babafüggő.
15/15 anonim válasza:
#14-esnek van igaza. Nem a fogantatástól, hanem a babától és a mamától (vizelet koncentráltsága) függ. Nekem az első lombikos terhességemnél a leszívást követő 12. nap már halványan pozitív volt és pár nappal később a vérből nagyon magas hcg-t mutattak ki, ikrekre is gyanakodtak, pedig csak 1 baba volt, de az sem maradt meg sajnos. Következő sikeres lombiknál 14. nap lett nagyon halvány pozitív a teszt, amire már persze elsirattam az egészet, a vérből mért hcg is elég alacsony volt, a baba pedig azóta behozta a lemaradását és szépen növekszik. Szóval egyénenként is változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!