Van itt olyan akinek negatívot mutatott a terhességi teszt, később pedig kiderült h mégis terhes volt?
Kicsit bővebben?
Mióta késik, pl.
Nekem a nemvárt előtt két nappal még a predictor is negatív lett. Aztán két nap késés után a facelle negatív, aztán 4 nap késés után is.
A 6. napon lett pozitív, mikor már elkönyveltem, hogy itt valami más baj lesz, nem vagyok terhes. De olyan hányingerrel keltem reggel, gondoltam hátha...
Az igen-igen ritka, hogy valakinek több hét késés után is negatív a teszt, és mégis terhes.
Áprilisban mentem el egy "kíváncsiság"-terhes vizsgálatra, ahol mondták, igen, 10 hetes terhes vagyok, de sajnos nincs szívhang. 2 db tesztet is csináltam közben, majd úgy ettem-ittam-éltem (kávé, cickafark tea-ez lehetett a hibás, tüzifa cipelés), mint rendesen. Se görcsök, se panasz, minimális furcs érzés. Ezért lettem kíváncsi...
Nem csodálkoztam az eredményen, akkor egy húzós tanfolyamot csináltam, éjjel tanultam a 6 hós nagyobbik mellett, háztartás, egyebek. Valakinek megy ez együtt, nekem nem ment. Jobb, h így alakult, később talán azon aggódtam volna, h az életmódom nem károsította-e meg a picit. A nővérke szerint nem lehet mindent egyszerre, asszem igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!