12 nappal a Pregnyl szuri után lehet még a szuritól ennyire pozi a teszt? (10. 000 egységnyit kellett szúrnom)
2016. szept. 15. 10:10
1/25 anonim válasza:
Szerintem 12 nap után nem,én néztem a 12. napon amikor volt szuri,de nekem negatív volt.Szorítok hogy erősödjön! :)
2/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!! Izgulok nagyon! :) csak holnap akartam tesztet csinalni, de nem bírtam ki. :)
2016. szept. 15. 10:18
3/25 anonim válasza:
Elhiszem hogy izgulsz,együtt érzek veled.Ha holnap erősödik akkor már reménykedhetsz szerintem :)
4/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Most veszek ugyanilyen tesztet, es meglatjuk! :)
2016. szept. 15. 10:47
5/25 A kérdező kommentje:
Nem erősödött, kb ugyanolyan, mint tegnap :(
2016. szept. 16. 07:22
6/25 anonim válasza:
Nem baj,ne izgulj,a HCG 2 naponta erősödik,viszont holnap már erősebbnek kell lenni.Ma voltam a rossmanban és 267 ft-ért akciós a facelle teszt,ha van a közeledben rossman vegyél ilyen tesztet,elég megbízhatónak tartom,én is vettem kettőt,mert hétvégén tesztelek.Mi 7 éve várjuk a babát.
7/25 A kérdező kommentje:
Az volt, amit írsz, tegnap vettem belőle 10 db-ot... :) nem aprozom el :)
2016. szept. 16. 12:45
8/25 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok!!!!!! Írj majd, mi lett a teszt!
2016. szept. 16. 12:45
9/25 anonim válasza:
:)))))))))))Örökös tesztelő vagyok.Írni fogok.De te is holnap :) Sőt én amilyen hülye vagyok ma délután is csinálnék a helyedben :)
10/25 A kérdező kommentje:
Hihi! Mintha ismernél! Csináltam, de halvany lett. Holnap reggel csinálok megint. Kiváncsi vagyok én is, hogy mit mutat :)
2016. szept. 16. 23:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!