Kinek vált be a Bromocriptin?
Figyelt kérdés
Az orvosom ezt a gyógyszert irta fel. Már rég óta szeretnénk babát. Kinek vállt be? Voltak mellékhatások?2016. júl. 26. 08:25
2/3 anonim válasza:
Én negyed szemtől sem tudtam kikelni az ágyból. Fájt a fejem, szédültem és hánytam. Nem is tudtam szedni, aztán váltottam Norprolacra. Annak általában semmilyen mellékhatása nincs. Ez történt 10 éve, akkor még nem akartam babát, mert csak 16 voltam. Most 26 vagyok és itt alszik mellettem a 4 hónaposom. Ha gondolod, nyugodtan írj privit, hátha van olyan dolog, amiben tudok segíteni.
3/3 anonim válasza:
Napi 2X1-et szedek. Nálam semmi mellékhatás nincs, és nem is volt. Első éjszaka azért nem aludtam, mert rettegve feküdtem le, hogy vajon mikor leszek rosszul, de ez mindenkinél más. A ciklusom viszot rövidebb lett tőle pár nappal. Ha más baj nincs, akkor így van esély babára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!