Nektek, mikor kellett elkezdeni az ultrot? Pozi tesztnél?
Vagy csak a barnázás kezdeténél? Szerintetek igy is jó
lehet?
Nekem barnázásra írták fel annak idején és a 12. héten kellett letennem végleg. Sajnos nem vagyok endokrinológus (akkor nem ilyen kicsi lenne a lakásom:D), így nem tudom, mikor kellene elkezdened az Utrogestant. Ha jól értem, nem beszéltetek az Utrogestanról, csörgesd fel újra, szerintem jobb, mintha itt kérdezel.
2016. máj. 30. 13:45
2/13 A kérdező kommentje:
Szia. Köszönöm a vàlaszt! De beszéltünk az utrorol! Csak azt nem kérdeztem meg, hogy gond e az a 2 nap,a pozi teszttől szàmitva mikor nem hasznàltam. Hétvége volt és nem értem el a dokim. Most komplikàt szülésen van. Nem érem el. Pénteken teszteltem, és hétfön kezdtem az utrot.
3/13 A kérdező kommentje:
Csak ez a pàr nap idegesit, rem volt neki elég hormon fejlődni? Csak vérezni kellett volna ha nem volt oké!
Ha nem vérzel, nem is barnázol akkor nincs miért aggódnod. Nekem sajnos mindig alacsony volt a progeszteron szintem, hiába volt peteérésem és hiába repedt meg a tüsző. A fiammal 6 hetes terhes voltam mikor elkezdtem szedni és már vérezgettem is meg görcsöltem sokat. Végül minden rendben volt. Most azt mondta a doki ne halogassam a tesztelést és amint pozitív menjek vissza és felírja. Másoktól meg azt hallom, hogy tüszőrepedés után elkezdik szedni hogy segítsék a beágyazódást evvel is. Szerintem ne stresszelj rá, minden oké lesz.
2016. máj. 30. 14:01
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Tejsen igazad van!! Kàr agyalnom, stresszelni! Lessz ami lessz! Nem rajtam mulik! Csak remélem minden jó lessz.
Szia!
Szerintem nem gond a pár nap kihagyás, a legtöbben csak akkor kezdik szedni, mikor már pecsételgetnek és mégis rendben lesz a baba.
Ha már előre bizonyított az alacsony progeszteron, akkor pé után kezdik adni, hogy megelőzzék a nagyobb bajokat.
2016. máj. 31. 08:03
7/13 A kérdező kommentje:
Szia.
Köszönöm a vàlaszod! Teljesen meglepetés, most ez a pozi teszt. Elméletileg, nem is volt peteérésem az előző honapokban. Csak most lett ebben a hoban. Magas volt a prolaktinom, ugye az progi hiànnyal jàr. Csak bromot ettem és ugy néz ki gyorsan segitett. Remélem a progival is minden jol alakult, a beàgyazodásnàl is. Hàt majd kiderül jövöhéten. Addig meg izgulàs! A vérem miatt màr volt 5 vetélésem. Most szurom magam. Igy nagyon nehéz + lenni.
8/13 A kérdező kommentje:
Azzal nyugtatom magam, hogy a menzesz napjàn màr + volt a tesztem délutàni pisiből. És csak nem véreztem abban a pàr nappban sem, mig nem volt utro.Ez jó jel,nem?
Ne aggódj! Semmi baj nem lehet abból a 2 napból. Mi van, ha két nappal később tesztelsz, akkor is így kezdted volna szedni. Sok orvos csak akkor írja fel, amikor már látható az UH-n is a terhesség, ez meg legalább betöltött 5 hét. Minden rendben lesz! Ez a baba egy igazi ajándék nektek. Gratulálok!
2016. máj. 31. 14:34
10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy. Tényleg jól esik!! Meg is nyugodtam! Anyukàm ha velünk lenne még, biztos ő is ezeket mondta vola. :) Igy olyan jó, hogy valaki mond jókat! Köszönöm!! ;)
Délutàn teszteltem még eggyet, orvos is mondta, de én is kivàncsi voltam hogy erősődik e a csik!! És igen!! Ez is megnyuktató! Màr ezért megérte feltennem a kérdést az oldalra, hogy ilyen jó fej valaki!!
Kapcsolódó kérdések: