Nektek, mikor kellett elkezdeni az ultrot? Pozi tesztnél? Vagy csak a barnázás kezdeténél? Szerintetek igy is jó lehet?
Figyelt kérdés
Első bromos honapban, sikerült a baba. A menzesz helyett pozi tesztem lett, du pisiből! Teljesen meglepődtem, mert egyàltalàn nem voktunk rajta a magas prolaktin szintem miatt. Sőt pont olyan honapom volt mikor teljesen elvoltam keseredve, hogy nekünk màr nem lessz babo, mert mindig van valami. Erre, most itt van. Pénteken teszteltem és csak ma értem el a dokimat. Igy csak màtol kezdtem el az ultrot. Félek, hogy későn! A bromot tovàbbra is szednem kell. De elfelejtettem megkérdezni ezt az ultro mizériàt! Kérlek irjatok tapasztalatokat!!2016. máj. 30. 13:42
11/13 Httimi válasza:
Sziasztok! Pozotivat teszteltem, 1-2 hetes vagyok. Barnazom ugyh voltam orvosnal aki utrot irt fel. Viszont mehen kivuli terhesseggel is riogatott. Akinek van tapasztalata nektek feszult.v szurkalt a hasatok?
12/13 A kérdező kommentje:
Miböl gondolta a méhen kivülit?
Vörös, igazi vérrel jàr és nagy fàjdalommal. Mint a menzesz! Vagy jobban! Làzad van? Nekem nem volt, de sokakat olvastam kinek igen! Az, hogy fàj, szurkàl a hasad teljesen normàlis. Ilyen korai terhességnél. 5 hetesen lehet làtni a petezsàkot!
2016. jún. 2. 14:07
13/13 Httimi válasza:
Azt mondta annak is lehet a jele. De mivel eddig is volt mensi elott nem kiveteles. Csak kozben meg leszakad a hatam es szur a hasam. De orulok ha ez termeszetes. De probalok nem izgulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!