Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 1350-es prolaktinra elég napi...

1350-es prolaktinra elég napi fél szem Bromocriptin?

Figyelt kérdés
Rendszertelenül menstruálok és most derült ki magas a prolaktin szintem, napi fél szem Bromocriotint kaptam rá, 1 hónap múlva ismét nézik javult e. Akinek szintén magas volt mennyire volt magas és mennyi gyógyszert szedett rá? Mennyi idő után ment le?

2016. febr. 22. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
szia , nekem magas egy kicsit , de mas ertekben merik , vagyis itt erdelyben maskepp szamitsak , es meg nem kaptam gyogyszert ra , de most jovo honapban kene viszamenjek es megcsinaljam ujra az eredmenyt , hogy lassuk e nott e 3 honap ota , vagy mi van es lehet en is fog kelleni szedjek !!! akartok babat es nem jon ossze ,vagy hogy jottetek ra hogy magas ???
2016. febr. 22. 19:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem 1060 volt. Napi felét szedtem egy hétig mert rosszul voltam tőle, most hogy már kicsit jobb napi 2 x felét kell (reggel, este) Elküldtek hypophysis mr vizsgálatra is. Még nincs meg az eredmény.
2016. febr. 22. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem 21 volt, 3-26-ig jó, egy hónap alatt levitte 7 körülire. Neked lement már a szintje?
2016. máj. 30. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!