Lehetek kismama valaha? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
20 éves vagyok 9 éves korom óta "menszeszelek" azért tettem idézőjelbe mert kb ott kezdődtek a problémáim. Rendszertelen menszeszeim miatt az orvosom 16 évesen fogamzásgátló tablettát írt fel azzal a diagnózissal hogy ettől rendbe kell hogy jöjjön a ciklusom. Igen ám de 1 év után összeomlott a hormonháztartásom és hetekig meg volt amikor újra orvoshoz fordultam akkor közölte hogy más gyógyszer szükséges. Na igen de az már 1 hónap után galibát okozott.. Ezért abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Jelenleg párkapcsolatban élek 1 éve kb védekezés nélkül azóta kb 3x volt mensim. Magánorvoshoz fordultam ahol már az első vizsgálatkor kiderült PCO-m van. Na igen itt jött a pánik felírt egy doboz norculutot és 3 doboz clostilbegitet. A norcolutot beszedtem sikeres vérzés de jó minden szupi beszedtem a clostilbegitet ami ugye pete érés elősegítő és azóta semmi... Se mensi se baba. Azt mondta az orvos a legjobb lenne a baba. Igen én is örülnék. De ha a szervezetem ennyire nem reagál akkor lehetek egyáltalán anyuka? Nagyon félek és nem érzem magam igazi nőnek. Megpecsétli ez a dolog az életem. Kérem olyan emberek segitségét akik pco mellett lettek kismamák .

2016. júl. 5. 13:54
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Amióta a gyógyszert beszedtem 2x voltam kontrollon de mivel nincs pete érésem így mitol legyen menszesz? Ha megjönne újra tudnám szedni a clostylbegitet egyébkén napi 2-t kellett bevennem. És UH-n is megnézte a doki nem fejlődött-e további ciszta mivel a clostylbegit egyik mellékhatása a cisztaképződés. Folyamatosan fogok is járni orvoshoz mert személy szerint tudom hogy ez nem kis gond és nem elhanyagolható. Most egy két hét múlva is mennem kell majd.tulajdonképpen én úgy vélem hogy nehezen fogok kilábalni ebből. A szervezetem makacskodik. Próbálkozni fogok vitaminokkal esetleg tornával hátha egy kicsit egyensúlyba hozhatnám a dolgokat .
2016. júl. 12. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!