Ha vetélés után 2 évig nem sikerül, ott lesz még valaha baba?
Gondolom ha orvoshoz jár kiderítik mi lehet a probléma.
Egyébként összejöhet, persze. Nekem volt egy 16 hetes vetélésem és éppen 2 év után sikerült a baba.
Nem tudom, voltak-e minden kivizsgáláson. mivel nem akarsz tolakodó lenni vele, nem küldöm át, hogy én miken voltam, neki személyesen szívesen segítenék.:(
nem lehet, hogy már nem akar annyi idősen? mármint, szerintem nem idős hozzá, de lehet, hogy ő és a férje azt gondolják? esetleg a férje érzi úgy, hogy már nem akar?
esetleg megromolhatott a kapcsolatuk is a tragédia után, azért 20 hetes magzat már nem olyan, mint egy 9 hetes embrió, azzal a kis lénnyel már kapcsolata van az anyának.:(
lehet pl. hogy valami olyan derült ki a vetélés után, ami genetikai probléma vagy nem akarja a kezelést, amivel jár. az én vetélésem után a következő terhesség alatt nagyon megküzdöttem egy betegséggel és naponta fájdalmat okoz nekem egy szuri. ha tudtam volna ezt előre...nem tudom, mit vállaltam volna be ebből az egészből.
30hkm, 28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!