Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pozitiv teszt. Pici felritkulá...

Seron13 kérdése:

Pozitiv teszt. Pici felritkulás? .

Figyelt kérdés
Sziasztok.ma kéne megjönnie de pozitiv a teszt.voltam dokinal nem lát semmit talán pici felritkulást meg miómát.csinalt tesztet ö is pozitiv.félünk nehogy méhenkivüli legyen.jövőhéten megyek vissza.van esélyem hogy a felritkulas bcabát jelez csak nagyon korai terhesség?
2016. jún. 23. 19:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ez a doki sizvat téged, vagy mi a fene??? Az utóbbi 2 hétben 3x voltál orvosnál, pedig még csak 6 hetes vagy. Bőven elég lett volna 7 hetesen elmenni, akkor már látszik, hogy van petezsák, van embrió, van szívhang. Addig teljesen felesleges stresszeltetés az egész.
2016. júl. 2. 14:34
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

A terhességed fejlődik, már szikhólyag is látható, minden ok szerintem.

Magándokihoz jársz, hogy ennyiszer hív vissza?

Ez egy normális lelet, nem értem, miért paráztat!

2016. júl. 2. 14:42
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, en sem ertem a dokidat. 2 het alatt mar otthagytal vagy 30.000ret. Miert nem lehet akkor menni, mikor mar mondjuk szivhang is varhato? Tok foloslegesen nezeget ketnaponta 4 meg 5 hetesen.
2016. júl. 2. 15:14
 24/27 A kérdező kommentje:
Nálunk volt elözmény amint irtam.pár hónapja mola terhességem volt.mert ahova jártam nem vette észre.dokit váltottam neki köszónhetem hogy nem hagytam ott a fogam.aggodik mert tudja min mentem keresztül.magán uton járok.de nem fogadott el pénzt most az utólsó 3alkalommal.rendes amugy tényleg.csak nem akarja hogy beleéljem magam aztán öt okoljam.megmondta van esélyem mert alakul a petezsák,de szabálytalan és vetélés is lehet.ezért rendel vissza ennyit hogy nézze fejlödik e valamilyen irányba.tudja hogy aggodok nagyon.de nem tudunk mit tenni csak várni.köszi a biztató szavakat!
2016. júl. 2. 16:43
 25/27 Linus1981 válasza:
Hogy alakult azóta?Nekem végig szabályos petezsákom volt,csak először nem látott benne csak szíkhólyagot,egy hét mulva 4mm-es embrió de lassú a szíve.Még egy hétre rá 5mm-es embrió szívhang nélkül.Holnap megint uh és akkor már kitűzik a műtétem napját.
2016. júl. 4. 09:58
 26/27 A kérdező kommentje:
Linus nagyon sajnálom.mi még nem tudjuk mi lessz.a héten megyek vissza hogy alakult e a petezsák meg van e embrió meg szivhang.szikhólyag már van.izgulok meg aggodok nagyon
2016. júl. 4. 11:51
 27/27 A kérdező kommentje:
Van már szivhang.2hetente megyek 12hétig hogy minden rendbe van e.de 12hetesen pestre küld genetikaira.a mola terhesség miatt meg hogy ö is ilyen kétesélyes.félek vokt valaki ilyen vizsgálaton?
2016. júl. 11. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!