Seron13 kérdése:
Pozitiv teszt. Pici felritkulás? .
Figyelt kérdés
Sziasztok.ma kéne megjönnie de pozitiv a teszt.voltam dokinal nem lát semmit talán pici felritkulást meg miómát.csinalt tesztet ö is pozitiv.félünk nehogy méhenkivüli legyen.jövőhéten megyek vissza.van esélyem hogy a felritkulas bcabát jelez csak nagyon korai terhesség?2016. jún. 23. 19:30
1/27 anonim válasza:
Igen azt jelzi :) 4hét 5naposan már gesztációs gyűrűt láttak nekem.A felritkulás is ezt jelzi,nem hinném emiatt,hogy méhen kívüli csak hamar volt az uh. Gratula
2/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.kedden kell visszamenjek és ha nem lát semmit be kell feküdjek mert akkor méhen kivül van szerinte és megfigyel.nagyon aggodók.de azért köszi a választ.reménykedem hogy jó helyen lessz és a kezdödö felritkulás babát jelzi
2016. jún. 23. 20:26
3/27 anonim válasza:
Azt jelzi hidd el :) Keddi uh.eredményt majd írd meg,drukkolok! 1 # voltam
5/27 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megirom.és köszönöm a biztató szavakat.csak már lehet beképzelem vagy normális hogy görcsölök.hol a jobb hol a bal petefészkem.nem vészes de kellemetlen.
2016. jún. 23. 21:10
6/27 Linus1981 válasza:
Nyugi.Nagyon korai volt az uh.A pici görcsök normálisak,bár tényleg kellemetlenek.Várjuk a híreket.
7/27 anonim válasza:
Miért mentél amúgy ilyen hamar dokihoz? Ilyenkor még normális, hogy csak felritkulás van, nem is értem miért ijesztget előre, semmi sem utal egyelőre méhenkívűlire.
8/27 anonim válasza:
Szia!
anno nem volt ciklusom. clostis ciklus hamincsokadik napján halvány pozitív teszt, 1,7 (!!!) mm-es felritkulás.
doki szerint max 10 nappal lehettem az ovu után, tehát éppencsak kezdett beágyazódni. de bizonytalan, a helye is, és még lehet mensi is...
másnap görcsökkel kórházba kerültem méhen kívüli gyanujával. 1 hétig tartottak bent, további 4 uh után végül intrauterin terhesség, petezsák, és "mintha szikhólyag is lenne benne", tippelt kor 4-5 hét.
1 héttel később sejthető, további 1 hét múlva 6w4d-n (méret alapján) már stabil szívhang.
manapság meg már szemtelenül visszabeszél, és mindjárt nagycoportos lesz :D
9/27 anonim válasza:
Elnézést kérek hogy közbeszólok de a felritkulás nem csak a beágyazódást jelezheti hanem a kezdődő menstruációt is.Nekem is az volt mikor UH-n megnézték.Azt mondta a dokim hogy 2mm-es felritkulást lát,ami jelezhet babát és menstruáció közeledtét,másnapra meg is jött.Ennek ellenére az viszont bíztató hogy pozitív a teszted,úgyhogy szorítok hogy baba legyen.
10/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.azért mentem ilyen gyorsan a dokimhoz mert sajnos év elején mola terhességem volt.10hetesen elvetéltem.utánna bevérzett cisztám lett jobb oldalt.megjártam a poklokat és aranyos dokim van nem riogatni akart csak mondta nem meri még egyértelmúen kijelenteni hogy biztos a méhben van mert nem látja.félünk nehogy méhenkivül legyen.kedden megyek vissza hátha lát valamit.és közbe mióma is lett ami nem volt.görcsölök magne b6-ot szedek Evitamint meg inofolicot.remélem ez természetes görcs nem pedig a méhenkivüli szele.
2016. jún. 24. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!