Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pozitiv teszt. Pici felritkulá...

Seron13 kérdése:

Pozitiv teszt. Pici felritkulás? .

Figyelt kérdés
Sziasztok.ma kéne megjönnie de pozitiv a teszt.voltam dokinal nem lát semmit talán pici felritkulást meg miómát.csinalt tesztet ö is pozitiv.félünk nehogy méhenkivüli legyen.jövőhéten megyek vissza.van esélyem hogy a felritkulas bcabát jelez csak nagyon korai terhesség?
2016. jún. 23. 19:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Sejtettem hogy nem véletlenül voltál,én is azért voltam idő előtt mert hormon kezelésen volt akkor éppen.Pontosan ezért még értékek,és csak jókat kívánok! :)
2016. jún. 24. 19:50
 12/27 A kérdező kommentje:
Köszőnöm a biztató szavakat.várom már a keddet nagyon.addig meg csak imádkozok hogy minden rendben legyen
2016. jún. 26. 07:15
 13/27 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál mert holnap nem ér rá.elnyújtott petezsákot látott.pénteken kell visszamenjek.azt mondta hogy reméljük most alakul csak még ki.5hetesnek mondott.ez nem jelent jót ugye?
2016. jún. 27. 18:02
 14/27 anonim ***** válasza:

Nincs miért aggódnod. A vérzés szerint is öt hetes terhes vagy. A gond akkor van, amikor már 7-8 hetes lennél vérzés szerint, de a petezsák 5 hetesnek felel meg.

Egyelőre teljesen normális minden szerintem.

2016. jún. 28. 09:09
 15/27 A kérdező kommentje:
De az hogy elnyújtott a petezsák az nem baj?mert olvastam hogy sokan elvetéltek vagy még embrió se alakult.aggodók nagyon
2016. jún. 28. 11:31
 16/27 Linus1981 válasza:
Szerintem 5 hetesen ez a lelet normális.Csak nem értem miért hív vissza ilyen hamar,engem 2 hétre rá hívtak vissza,azt mondták előbb kár nézegetni.Én holnap megyek dokihoz.Tudom mit érzel én is nagyon félek
2016. jún. 28. 17:37
 17/27 A kérdező kommentje:
Neked is nyújtott petezsákod van?irj majd légyszi mit mondott a doki.drukkolok neked.
2016. jún. 28. 21:47
 18/27 anonim ***** válasza:
Nekemis az volt. Ilyen koran pont ezert nem jo mennI. Megertem h neked kell menned.:( de rossz lehet. Viszont csak pozitivan ez gyakori.:)
2016. jún. 28. 21:53
 19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.várom már a pénteket nagyon.és persze borzasztóan félek.de olvastam azt is hogy ez ikerterheségre is utalhat.nem sok jót olvastam egyébként.
2016. jún. 29. 05:54
 20/27 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam dokinál.már nem elnyúl de még mindig szabálytalan a petezsák.van már szikhólyag.jövöhéten leszek 6hetes megyek vissza hogy alakul e.félek hogy mi lessz.doki szerint még semmi se biztos,de már jó hogy legalább nem elnyúlt.szerintetek?
2016. júl. 2. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!