PCO és IR? Mire számíthatok az orvosnál?
Sziasztok!
A napokban derült ki,hogy nagy valószínűséggel PCO-m és IR-em van,de még az endokrinológusomnál nem jártam.Jövőhónapban kell mennem és szeretném tudni mire számíthatok.
1 hete voltam hasi és nyaki uh-n ahol mind a kettő petefészkembe cisztákat találtak.2 nagyobbat és sok picikét.Az egyik nagyobbnak a hátsó részében még valami mást is talált a doktorúr...
3.napi hormoneredményeim ezek lettek:
TSH 1,76 mIU/L
Prolaktin 506 mIU/L (ez is magas,de sokkal alacsonyabb mint előtte volt)
Tesztoszteron 1,57 nmol/L
SHGB 68,1 nmol/L
Dehidroepiandroszteron-szulfát 8,95 umol/l
FSH 8,0 iu/l
LH 14,6 iu/l
Ösztradiol 128 pmol/L
Cortisol 525 nmol/L
Glükóz 0 perces 6,0 mmol/l
Glükóz 120 perces 14,3 mmol/l
Van még pár eredmény amire várnom kell még pedig már nem most vették le a vért Tőlem.
Nagyon félek a 3-as kezeléstől,annak is a diéta részétől ugyanis egyáltalán nem vagyok kövér (44 kg).
A menstruációm minden hónapban 32-34 napra pontosan megjött viszont most csak péntek óta pecsélgetek pedig már a ciklusom 41 napján tartok.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Köszönöm a válaszokat!
A leletek alapján Ti is azt mondjátok,hogy ez az amire gondolok?Tudom,hogy nem vagytok orvosok...
Sajnos jól írtam a cukor értékemet....azért gondolkodok elsősorban IR-en mert nem tudom az inzulin értékemet ami viszont majd csak akkor derül ki ha megyek az orvosomhoz.
Utolsó köszi az infót!Gondolom a bodyshopba beszerezhető olcsóbb változatára gondolsz :).Amúgy nagyon sok jót hallottam a trimeszter vitaminról is,de majd a dokimtól megkérdezem,hogy lehet-e szednem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!