Teherbe estem 16 evesen. Van valami utja hogy a szuleim ne tudjak meg?
Pedig turnod kell az ilyeneket kerdezo... igenis igazuk van ha szexelni van eszed, akkor ahhoz is legyel nagylany, hogy szepen a szuleid ele alsz. Nem lett volna Egyenesebb bemutatni a baratod otthon. Es anyukadat megkerni h irasson neked fogamzasgatlot? Szuloi engedellyel keresre 16evesnek mar ir az orvos.
Sok eszed van...es ti vagytok a kovetkezo generacio. :/
Akar kamu akar nem...Tudod szegyellhetned magad! Vallald a felelosseget a tetteidert, ha mar olyan felnottnek erzed magad h szexeljel...
Egyutt elni azzal, hogy keresztul mentel egy abortuszon sem lesz kellemes! Sem lelkileg sem tesstileg, mert ha egyszer ne adj Isten majd szeretnel gyereket azon is agyalhatsz h osszejon-e ilyen elozmenyekkel... sajnalom a kis eletet aki benned fejlodik! Es borzaszto hogy az ilyen kis felelotlen, eretlen gyerekeknek osszejon es jarkalnak az abortuszokra, masok meg mindent megtesznek erte es evekig probalkoznak... de ez mar mas kerdes..
En nem itellek el csak a lehetosegeidet vazolom
1, elealsz a szüleid ele es elmondod nékik hogy apu anyu most valami fontosat kell mondanom . Tudom hogy mergesek lesztek miatta de sajnos mar nem tudom vissza fordítani az időt.. Szoval az tortent hogy terhes lettem es most cselekednem kell nekem is rossz es nehez de mar késő bánat tanultam belőle... Talan nem csapnak agyon...
2, nem szólsz sunnyogsz kofutsz az időből (mert a papirok beszerzesehez is idő kell am!) es megszulod a gyereket.. Nyilvan való hogy a szüleid azt is megtudják.. Nyilvan való hogy csak ronthat a helyzeten...
Szedd ossze a batorsagodat! Drukkolok neked!
Ettol fuggetlenul remelem annyit levonsz tanulsagul hogy a boltba is egyszerűen megvásárolható ovszergumit használd.. Vagy mond azt szex előtt hogy bocsi de most nem csinálunk semmit.. Ennyi.. Minden jot majd irj hogy reagaltak a szuleid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!