Peteérés hogyan aktiválható? Peteérés nélkül nem tudok teherbe esni?
Figyelt kérdés
A nőgyógyászom szerint nincs peteérésem. Kaptam gyógyszert, de nem indította be, következő hónapban lehet dupla adaggal próbálkozni. Viszont van menstruációm minden hónapban, ami pontos is 1-2 nap eltéréssel, akkor az mi, ha nincs peteérésem? Tapasztalatokat várok, akikkel hasonló történt, reménykedhetek-e még azért?2016. máj. 24. 13:36
1/11 anonim válasza:
Ha nincs mit megtermékenyíteni, mégis hogy lehetnél terhes?
Anovulációs ciklusod van. Ki kellene deríteni az okát! Hormonvizsgálat?
2/11 anonim válasza:
Nekem sem volt, másfél évig próbálkoztunk. Menstruàcióm volt, 28-40 nap közötti volt a ciklusom, és barnáztam előtte mindig. Az orvosom azt mondta nem kísérletezik velem, egy év után elküldött a Kaáliba, az első inszemináció sikeres volt! Ott kivizsgálnak mindent alaposan!
5/11 anonim válasza:
Kedves második, hol volt inszemed?
6/11 A kérdező kommentje:
34 eves vagyok es mar van egy 2,5 eves kisfiam. Nála is anno ez volt a problema, de ott egybol hatott a Clomifen es terhes lettem. Most viszont semmi nem hasznal.. 😐
2016. máj. 25. 08:51
7/11 anonim válasza:
A budapesti Kaáliban volt az inszem. Második voltam.
8/11 anonim válasza:
Az, hogy van menstruációd, még nem jelenti azt, hogy volt tüszőrepedésed. Ha már szültél is, akkor azért tudhatnád ezt. Nekem is óramű pontosággal jött meg mindig, mégsem volt ovum.
Ami segíti a peteérést: mégpempő, cickafark tea, barátcserje is jótékonyan ha a ciklusra, clostilbegyt, amit az orvis ír fel, aviva torna, életmódváltás? heti 3-4x sport, egészséges étlezés, ami az inzulinszabályozásra kedvezően hat, pl. 160 g-os ch diéta, E vitamin, D vitamin is ajánlott.
10/11 anonim válasza:
Trimeszter vitamin.12,4 FSH szintem volt,kimerülő petefészek,peteérésem nem volt csak gyógyszerrel.2 hónapja szedem és a 6 év alatt most először 6,8 FSH szintem van.Még alig hiszem el,de igaz.Egyszerűen ez egy csodaszer.Nézz utána.Semmi más vitamint,semmit nem szedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!