Teherbe estem 16 evesen. Van valami utja hogy a szuleim ne tudjak meg?
Figyelt kérdés
oke szoval egyut vagyok a baratomal 5 honapja,es a szuleim meg errol semm tudnak.arol eg plane nem hogy le fekszem vele. vedekeztunk,de becsuszot igy is.nem lehet valahogy ugy elvetetni hogy mondjuk a baratom szulei irjak ala a papirokat? kerlek normalis valaszokat adjatok mert nagy bajban vagyok.2016. jún. 11. 18:14
21/56 A kérdező kommentje:
en szerintem 30 evesen sem leszek anyira felnot hogy az ele aljak amit kapni fogok :(
2016. jún. 11. 18:56
22/56 anonim válasza:
Kibírod,kislányom!Messze nem fog annyira fájni,mint az abortusz,mert azt lelkileg sokáig fogod viselni,míg a pofon egy másodperc.
23/56 anonim válasza:
minel hamarabb mond el , lehet elsonek mergesek lesznek ,de fognak gondolkozni rajta es maskepp fognak beszelni majd !! ird meg majd mit mondtak ha elmondtad
24/56 anonim válasza:
Én is teherbe estem 16 évesen. Rossz védekezés eredményeképp (kiszakadt a gumi, nem mentünk el eseményutániért)
El kellett mondanom a szüleimnek és én is nagyon féltem tőle, de nem húztam-halasztottam. Nagyon kiakadtak (bár ők tudták, hogy nemi életet élek), de mindkettejükben volt annyi, hogy nem ütötték meg a terhes lányukat...
25/56 anonim válasza:
Amíg el nem olvastam a 6. választ, addig nem gondoltam olyanra, hogy idióta, meg hogy írni nem tud, de 16 évesen szét tenni a lábát igen, meg azt, hogy ennek se sok esze van és mint egy ösztönylény, annyit is ér... de aztán már eszembe jutottak. Azt a kicsi embert sajnálom, aki a testedben fejlődik, te is voltál ebben a fázisban, de neki halál jut, mer agyatlan vagy.
26/56 anonim válasza:
Én a helyedben nem a szüleid miatt aggódnék, hanem azon, hogyan fogsz életed hátralévő részében elszámolni a lelkiismereteddel.
27/56 A kérdező kommentje:
haat azon is nagyon aggodom :(
2016. jún. 11. 20:11
28/56 anonim válasza:
Elsőnek írni kellett volna megtanulni,majd részt venni a biológia órákon,aztán szexelni csak....
29/56 anonim válasza:
Senki ndm fogja fel, h ez csak egy kamu kerdes..?:D :D Ahogy valaszol a kommentekre, egybol lejon. :D
30/56 anonim válasza:
Senki nem* fogja fel, h ez csak egy kamu kerdes..?:D :D Ahogy valaszol a kommentekre, egybol lejon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!