Teherbe estem 16 evesen. Van valami utja hogy a szuleim ne tudjak meg?
Figyelt kérdés
oke szoval egyut vagyok a baratomal 5 honapja,es a szuleim meg errol semm tudnak.arol eg plane nem hogy le fekszem vele. vedekeztunk,de becsuszot igy is.nem lehet valahogy ugy elvetetni hogy mondjuk a baratom szulei irjak ala a papirokat? kerlek normalis valaszokat adjatok mert nagy bajban vagyok.2016. jún. 11. 18:14
31/56 anonim válasza:
Szerintem nem kamu.. Vannak ilyen életképtelen, életre nem való fiatalok aki nemi életet élnek.. És annyi eszük nincs, hogy "segítséget" kérjenek a szüleiktől.
32/56 anonim válasza:
Ez tényleg kamu. Ilyen viszonylag normális szókincs mellett, csak direkt lehet ennyi helyesírási hibát véteni.
33/56 A kérdező kommentje:
diszlexiam van ,azert
2016. jún. 11. 21:07
34/56 anonim válasza:
MĂĄr ebbĹl Ăgyse Ăşgyse jĂśssz ki jĂłl.. Mond meg anyĂĄdĂŠknak! Csak nem Ăźtnek meg terhesen...
35/56 anonim válasza:
a diszlexia nem ilyen hibákat jelent...amugy ha szexelni volt eszed,miért nem gondoltál a következményekre akkor?hogy mit mondasz majd otthon?ha meg kilyukadt a gumi miért nem mentél esemény utániért?
36/56 A kérdező kommentje:
azer mert keson csinaltam terhesegi tesztet
2016. jún. 11. 21:42
37/56 anonim válasza:
Mi köze ennek ahhoz, hogy mikor csináltál tesztet?Mire a teszt mutat valamit,arra már régen késő.Ha nem akarsz gyereket,vagy gondoskodjon megfelelő védelméről,vagy vegyél be esemény utànit.
38/56 anonim válasza:
Én megszültem. 16 évesen. Ma már 23 éves, hatalmas, kigyúrt, gyönyörű, 190cm magas, rendőr fiam van. Annyira büszke vagyok rá, hogy el sem tudom mondni. Akkoriban nekem is megfordult a fejemben az abortusz, de a párom mellettem állt, és a mai napig is velem , velünk van. Féltem rettegtem a szüleimtől én is, de nem ütöttek agyon :) 39 éves vagyok, de ha elmegyek a fiammal vásárolni, azt hiszik a barátnője vagyok. Imádom, szeretem, jobban nem is dönthettem volna....
39/56 A kérdező kommentje:
utolso ez nagyon jol hangzik de az en baratom aztmondja h vetessem el es o semikep nem nevelne fel. es amugy sem lenne tul jo elete a picinek :(
2016. jún. 11. 22:12
40/56 anonim válasza:
ilyen pasival nem is kezdenék...pazarlod rá az életedet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!