Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » PCOS, ki hogyan küzdötte le a...

PCOS, ki hogyan küzdötte le a vele járó hajhullást?

Figyelt kérdés
Nincs peteérésem, és tele vagyok cisztákkal, hullik a hajam(nagyon), a dokim nem foglalkozott ezekkel túlzottan, de szerintem ez pcos. Az IR vizsgálat még hátra van. Addig is szeretnék tanácsot kérni azoktól, akiknek hasonló problémájuk van, mivel próbálkoztak, hogy a hajhullásuk abbamaradt?

2016. jún. 7. 20:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Meg lett a terheléses cukorvizsgálat eredménye.

Glükóz 0p 4,8

60p 5,2

90p 4,7

120p 4,6

(Ref ertek: 3,8-6,0)

Inzulin 0p 9,8

60p 92,1

90p 63,1

120p 36,1

(Ref ertek: 3,0-25,0)

A ciklus első felében került sor a vizsgálatra, a progeszteron szintem a megengedett szint alatt volt most is, tudom hogy ilyenkor nem ad pontos erteket, de szerintem valamennyire mervado. Szerintetek indokolt szendnem a myo-inositolt? Illetve mekkora adagot kell, mert nem kaptam hozza mérőkanalat. Milyenek ezek az ertekek, szukseges a dieta?

2016. jún. 27. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!