Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » PCOS, ki hogyan küzdötte le a...

PCOS, ki hogyan küzdötte le a vele járó hajhullást?

Figyelt kérdés
Nincs peteérésem, és tele vagyok cisztákkal, hullik a hajam(nagyon), a dokim nem foglalkozott ezekkel túlzottan, de szerintem ez pcos. Az IR vizsgálat még hátra van. Addig is szeretnék tanácsot kérni azoktól, akiknek hasonló problémájuk van, mivel próbálkoztak, hogy a hajhullásuk abbamaradt?

2016. jún. 7. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hajszesz megállította a hajhullást, Herba vitát használtam minden nap, habár mostanában már nem láttam ezt a boltokban, de talán más márka is hatásos. Vagy esetleg gyógynövényfőzetek, csalán, stb.
2016. jún. 7. 21:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már próbálkoztam hajszeszekkel, kapszulákkal, most a csalán van a soron :)
2016. jún. 7. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
Diófalevél főzettel öblíteni a hajat, csodákra képes! Mondjuk én ittam is. :)
2016. jún. 8. 11:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia, én cinket szedtem rá, amikor hullott, és ettol fokozatosan alábbhagyott. Nincs pcos-om, de nálam is a hormonok miatt lehetett (nem hullott folyamatosan a totál tesztoszteron értéke jó volt, de a dht épp a felso határon). Valahol olvastam, hogy a cink gátolja (talán egy enzim révén) a dht kapcsolódását a hajhagymák receptoraihoz. Csak sajna ezt sem lehet folyamatosan szedni.
2016. jún. 8. 13:38
 5/11 anonim válasza:
Szia! De az nem oké, h a dokid nem foglalkozik vele! :( Keress mást szerintem, és attól a mástól kérdezd meg az Inofolicot, ami étrendkiegészítő kifejezetten PCOS, IR eseteknél, nagyon sokat segít, peteérésnél, menzesznél, szőrösödés, bőrproblémák, súly, minden amit hoz a PCO. Kérdezz rá. Most pont akciós is
2016. jún. 13. 15:48
 6/11 KissZoliZoltán válasza:
Heló, a feleségem is PCOS, pár éve már szenvedünk vele. Először is, orvos. Menj olyan orvoshoz kérlek, aki foglalkozik minden felmerülő gondoddal! Másodszor, az Inofolicról, nekünk is csodaszer volt. Mi babát is akartunk és Nem is értem miért nem reklámozzák, olvass utána, és kérdezd meg az ÚJ orvosodat is!
2016. jún. 13. 16:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyett értek Inofolic, én is ezt szedem. Most találtam egy olcsóbb változatot, egy amerikai terméket ugyanolyan hatóanyaggal, csak itt kis kanállal neked kell kimérned, nincs tasakolva. Ha érdekel megírom priviben.
2016. jún. 17. 13:31
 8/11 anonim ***** válasza:
folsav és inozit (ez van az inozitolban, ezért válik be nagyon). Szedjél hozzá Bkomplexet is, mert kell a folsav beépüléséhez. Ha napozni szoktál akkor még több kell a folsavból.
2016. jún. 17. 13:47
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig beérkezett válaszokat! Az IR eredményére még mindig kell egy hetet várnom, de addig szeretném megkérdezni, ha esetleg nincs IR, akkor is lehet szedni az inofolicot? :)
2016. jún. 18. 14:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Én PCOS vagyok és nincs IR-em. A nőgyógyászom ezt ajánlotta napi kettőt.Eleinte megvettem, de csak egyet ittam belőle, mert nagyon drága, aztán mondta hogy úgy hatásos, ha kettőt iszok. Barátnőm, akinek szintén nincs IR-e csak PCOS és ő ajánlotta, hogy a naturvitamin oldalon Myo-Inozitol+ Folsav port, ami dupla olyan kiszerelésű és fele annyiba kerül. Hatóanyag ugyanaz, mint az Inofolic, csak ez nincs előrecsomagolva, kis adagoló kanálkával neked kell kimérni.

Én is a férjem is isszuk. Egy próbát megér :)

2016. jún. 18. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!