Piroska és a farkas kérdése:
Hogyan lehet megelőzni a hajhullást?
Figyelt kérdés
Tudom, nem ez a legjobb kategória, d emég kismama vagyok, így ide írom :) Az érdekelne, hogy a hajhullás, ami sokaknál szülés után nem olyan sokkal vészesen eindul, megelőzhető-e vhogy. Pl. ilyesmire gondolok, hogy mondjuk ha az anyuka a szoptatás alatt szed terhesvitamint - gondolom, szabad - akkor az esetleg nem előzheti ezt meg? Vagy ez inkább hormon-kérdés?2014. jan. 30. 21:07
1/2 anonim válasza:
Szedhetsz vitamint, mert sokat használ, de a hajhullást nem igazán lehet sajnos elkerülni. Nem mindenkinek hullik, nekem nem hullott, nem szedtem semmit, de a fodrász sógornőmnek igen, aki mindenféle szert szedett.
2/2 anonim válasza:
Nekem a terhesség előtt rettenetesen hullott a hajam, aztán a terhesség alatt gyönyörű lett. (7 hónapja szültem) A szülés után kb. hónappal elkezdett hullani, sokkal jobban, mint a terhesség előtt. Pár hónapja elkezdtem használni a Varga cseppeket, és pont tegnap mondta a férjem, hogy hogy megerősödött a hajam. És tényleg, már nem hullik, és rengeteg baba-hajam nőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!