Clostibegyt szedtem először, és valami nem jó a mensesemmel! Volt valaki így?
Figyelt kérdés
Rendszertelen volt a ciklusom!(átlagban 31-35 napos)Ez volt az első clostibegyt hónapom!Most vagyok a ciklus 30.napján.De szombat óta iszonyatosan fájnak a melleim,szédülök, és görcsölök!Hétfőn volt 2 csepp barna, kedden 2 csepp rózsaszín, ma pedig pecsételő vérzések,nagyon kevés! Tesztelni nem tesztelek még, majd max szombaton mert rendszertelen ciklus mellett ezt nehéz belőni.Bár szerintem ha terhes lennék, nem véreznék :(
Viszont az lenne a kérdésem, volt e valakinek ilyen clostibegyt szedése mellett? Egyszerűen nem akar megjönni, csak pecsétel.3 napja. De intenzív a görcs!
(tudom nem vagytok orvosok, tapasztalatokra lennék kíváncsi)
Köszönöm
2016. ápr. 20. 12:28
11/11 anonim válasza:
Ja és a closti nem befolyásolta a ciklusomat. Napra pontosan megjött. A pecsételés progeszteronhiányra utal általában. Utsó voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!