Missed ab után kinek mikor jelentkezett az első menzesz? Az előtt rendszeres volt ma 34 napja volt egy befejező kisműtétem
Nekem a műtét napján elmúlt a vérzés, majd 5 nap múlva mintha megjött volna, ugyanúgy elkezdtem vérezni, csak kevesebb volt a mennyisége. Gondolom ekkora ürültek ki a hormonok, és indult meg kifele az ami már tulajdonképpen nem volt ott.
Ezt a vérzést is feljegyeztem és ehhez képest számolva időben, a szokásos ciklusomnak megfelelően jött meg.
De nyilván óriási egyéni eltérések lehetnek.
Hozzáteszem, hogy én műtét utántól kezdve szedtem a barátcserjét, hogy helyre álljon minden. Nem tudom számított-e.
Ugye a peteerestol emelkedik es mensi idejen lecsokken.
Az, hogy elotte, vagy csak a mensi elso napjaibab, az valtozo. Nekem pl van, amikor mar mensi elso napjara esik keveset, de van, hogy csak 2-3 nappal kesobb.
Ha nem vedekeztetek, akkor siman teherbe eshetsz az elso mensi elott, hiszen eloszor a peteeres van, azutan jon az elso mensi.
En 3 hettel a mutet utan voltam kontrollon, akkor mondta a doki, hogy mar szeretkezhetunk, de vedekezzunk rendesen az elso mensiig, mert biztonsagosabb teherbe esni az elso mensi utan ujra. Mondjuk en addigra mar tulvoltam a peteeresen, de igy is ovszereztunk egy ideig meg.
Annyit tehetsz, hogy csinalsz egy tesztet, ilyenkor az elozo terhessegbol mar negativ lenne, ennyi ido alatt kiurul a hcg. Suoval ha pozitiv, akkor mar az ujabb terhesseget mutatja.
Ha negativ, de nem jon meg tovabbra sem, akkor hetente csinalj egy tesztet addig, amig meg nem jon.
De szerintem 8 het utan menj el orvoshoz, ha addig sem mensizel, legalabbis nekem azt mondtak, hogy addigra kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!