Ma vagyok a ciklusom 22. napján és még nem volt ovulációm. (ébredési hő és ovulációs teszt alapján) 2 napja volt 36.4 a hőm az előtt viszont napokig, és most utána is 36.3. Lehet még ebben a ciklusban ovulációm?
Figyelt kérdés
A menstruációm rendszeresen megjön, átlagosan 29-30-31 naposak a ciklusaim. Lehetséges, hogy most is lesz ovulációm csak kitolódott?
Az ovu tesztem az normál érzékenységű, vateráról rendelt. Lehet nem jó a teszt, de viszont a hőm se megy feljebb, ezért vagyok megijedve, hogy mi lehet.
Szeretnénk babát a férjemmel.
2016. ápr. 16. 08:00
1/3 anonim válasza:
Szia Szabina? :) A cikluson láttam a kiírásod,és gondoltam itt válaszolok :)A barátcserje helyett igyál málnalevél teát ovuig(mivel 30 naposak a ciklusaid átlagban,valószínű,hogy a 15.-16.napon van ovud,az ovutesztet előtte 2-3 nappal érdemes elkezdeni)ovu után pedig palástfüvet :)én is így iszom.A málnalevél javítja a petécske minőségét,és előbbre hozza az ovut.A görbéd szerint nem igen volt ovud,de amíg nem jön meg,van remény.Egyébként néha mindenkinek van anovulációs ciklusa.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!! :)
2016. ápr. 17. 10:00
3/3 Rhea83 válasza:
Nekem sem volt ebben a hónapban :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!