Clostibegyt szedtem először, és valami nem jó a mensesemmel! Volt valaki így?
Rendszertelen volt a ciklusom!(átlagban 31-35 napos)Ez volt az első clostibegyt hónapom!Most vagyok a ciklus 30.napján.De szombat óta iszonyatosan fájnak a melleim,szédülök, és görcsölök!Hétfőn volt 2 csepp barna, kedden 2 csepp rózsaszín, ma pedig pecsételő vérzések,nagyon kevés! Tesztelni nem tesztelek még, majd max szombaton mert rendszertelen ciklus mellett ezt nehéz belőni.Bár szerintem ha terhes lennék, nem véreznék :(
Viszont az lenne a kérdésem, volt e valakinek ilyen clostibegyt szedése mellett? Egyszerűen nem akar megjönni, csak pecsétel.3 napja. De intenzív a görcs!
(tudom nem vagytok orvosok, tapasztalatokra lennék kíváncsi)
Köszönöm
Bocsánat nem 3 napja pecsételgetek hanem 5 napja.
Mégsincs rendes vérzésem!
UHH..olyanokról beszéltek itt, amiről foggalmam sincs!
Nekem semmit nem mondott az orvos!
1 szer voltam ultrahangon,akkor volt tüszőrepedés azt mondta!Meg annyit mondott nincs ciszta és a méhnyálkahártya vastagsága tökéletes!
Ez 9-én volt.Annak 11 napja!
Akkor még nem is kellene megjönnie?
De akkor miért pecsételek?
Na ezek jó kérdések....
Hát nagyon úgy néz ki!! Engem nem vizsgált meg előtte!Csak rákszűrés volt!
De azt hiszem azonnal orvost váltok!!
Amikor én elkezdtem figyelni, h vmi nincs rendben, elmentem egy nő nőgyógyàszhoz, és elmondtam neki, h különböző tünetekből arra gyanakszom, hogy nincs peteérésem. Annyit kérdezett
: " Ès miért zavarja ez magát?"... Az orvosvàltàs bizony néha jó ötlet...
El se hiszem, hogy komolyan ilyet mondott...
Jól tetted hogy váltottál,én is ezt fogom tenni!
Én amikor anno clostit szedtem, legelőször is elmentem a nőgyógyászhoz, megvizsgált, majd kért következő ciklusban egy hormonprofilt (vérvétel a ciklus 3,14,21 napján), és az eredmények tudatában (nem volt semmi gond, volt peteérés is az eredmény szerint), a páromat is elküldte spermatogramra, illetve utána még csinált egy laparoszkópiát is nálam (átjárhatósági vizsgálat), és mikor már mindent kizárt, akkor jöhetett a closti (férjemnek lett nagyon rossz a spermaképe, és inkább a siker érdekében clostival stimuláltuk a peteéréseket, hogy több érjen).
Amikor el kezdtem szedni, a 8,10,12,13 napon UH követés, majd a 13. ciklusnapon tüszőrepesztő szuri. Így kellene kinéznie is egy alapos vizsgálatsorozatnak! De azért nem semmi amit egyes orvosok művelnek! Felháborító!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!