Miért nem jön össze a harmadik babánk?
A választ nem tudom, csak leírom a mi esetünket.
Nekünk az első három jött első próbálkozásra, a harmadikat már úgy terveztük, hogy melyik hónapban szülessen, hogy a legpraktikusabb...
Aztán elhatároztuk, hogy legyen negyedik, és nem jött és nem jött.
Volt néhány "tünetem", az orvosom is támogatta a kivizsgálást, bár ő nem a babaprojekt miatt, hanem az én egészségem miatt inkább.
Halogattam, mert nem volt lelkierőm belevágni, mire végül is összejött, most 6 hetes vagyok (remélem minden rendben lesz), de mi is sokat vártunk.
Nekem annyit mondott a doki, hogy testileg és lelkileg 100%-ig nyitottnak kell lenni, és bennem azért valóban voltak kérdések, amellett hogy erősen vágytam rá.
Nekem nem könnyűek a terhességeim, és ez sokáig vissza is tartott, hogy még egyet bevállaljak.
Kívánom, hogy Nálatok is csak hasonló ok legyen, és mihamarabb bekopogjon a gólya.
Mert nem?! Honnan a fészkes fenéből tudnánk, hogy mi a baj?! De most komolyan.. Talán rágörcsöltök. Talán a fejed tetejére kéne állnod minden szex után. Talán meddővé vált valamelyikőtök. Talán a férjed cukorszirupot spriccel magából.
Mégis honnan tudnánk, hogy mi a baj?! Menjetek el orvoshoz és vizsgáltassátok ki magatokat. Sokkal többet tud mondani, mint mi.
Orvostudakozón is van egy rakás olyan kérdés, amire a válaszadó doki csak annyit ír, hogy látatlanban nem tud erre mit mondani, keressen fel egy orvost személyesen. Szerinted véletlen?
Ha Ennyi ideje nem védekeztek és valóban szeretnétek harmadikat akkor menjetek el kivizsgálásra.
Mi is a 3-al próbálkozunk,de nincs peteérésem.Most szünetet tartunk a kezelésekkel/vizsgálatokkal.
Attól, mert az első két gyermeked az első próbálkozós hónapban összejött, nem törvényszerű, hogy a harmadik baba is ilyen gyorsan összejön. Változol Te is, változik a hormonrendszered, a szervezeted, környezeti és egyéb hatások érnek, valamint érezhetően frusztráltnak tűnsz a sikertelenségtől, ez sem segít igazán.
Bármi is az ok, csak egy kivizsgálással fog kiderülni. Nézess laborban hormonsort, nem árt a pajzsmirigyet is megnézetni, cukrot, inzulint, petefészek, méh állapotát ultrahangosan, satöbbi. Kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!