Harmadik babát szeretnénk, nem jön össze egy jó ideje. Az orvos szerint (nem endokrin doki) tuti, hogy petevezeték elzáródásom van. Mi lehet a gond?
1. A császarral szülésnek mi köze a petevezeték-elzárodáshoz?
2. Miböl gondolja ezt, és miért nem küld el megfelelö vizsgálatra, ha megalapozottnak látja?
3. Miért nem keresel egy másik nögyógyászt, aki nem csak odadob valami ötletet, minden alap nélkül?
Akár petevezeték elzáródásod is lehet.
Mióta nem jön össze?
Nekem azt mondta a nődoki, hogy egy év után csinálnak petevezeték átjárhatóságit, de ha akarom, akkor akár már fél év után is megcsinálják. Persze ha nincs más gond, és azért erre gondolnak.
Érdekes lenne a petevezeték záródás 2 gyermek születése után, bár felfázások, gyulladások is okozhatják. Szerintem felesleges várni. Nekem volt nyáron ilyen vizsgálatom, magánban kb. 5 perc volt és ultrahang vezérelt volt, semmi rossz élmény pikk-pakk.
A terheléses cukor mindenképp érdemes, bár manapság azt mondják, hogy sokkal inkább anyagcsere probléma az inzulinszint emelkedés, mintsem meddőségi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!