Clostilbegyt-től nektek mikor lett peteérésetek?
Figyelt kérdés
Mikor kezdtétek el szedni és hányadik napon lett peteérés? Sikerült?2016. ápr. 5. 11:23
1/7 anonim válasza:
Nekem 2 szer is volt ebbe a hónapba.
Az egyik 11-napra a másik 14-napra. Dokim azt mondta ez teljesen természetes. És így több az esélye az ikreknek!
(mondjuk ettől megijedtem)
2/7 A kérdező kommentje:
mikor kezdted el szedni?
2016. ápr. 5. 12:04
3/7 anonim válasza:
23-én kezdetm el szedni (mensi első napjától számolva 5.napon) napi kettőt!
Kicsit tartok a túlstimulálástól mert az első peteéréstől számítva egyfolytába szúr és fáj a hasam alja és felváltva a petefészkemmel.
Nem tudom ez normális e, mindenesetre elég kellemetlen.
Meg a mellékhatások is.
4/7 A kérdező kommentje:
Úh-val néztek hogy tudod két peteérésed volt?
2016. ápr. 5. 12:37
5/7 anonim válasza:
Hőmérőzés, + teszt!
De konzultáltam a doktorral, azt mondta ez ilyenkor normális. Többeknél előfordul!
6/7 anonim válasza:
Én a ciklus 2.napjától szedtem. 25-26 naposak a ciklusaim, volt a 9dik és a 14dik napon is ovum (ovuteszt, hőmérő és uh követés is volt), a bal és a jobb petefészekben is volt 1-1 érett tüsző. Hogy sikerült-e, azt még nem tudom.
7/7 Felícia088 válasza:
Én 3.án kezdtem szedni, 16-án voltam UH-n, ahol a dok i3 érett tüszőt látott. Az utánna levő 6 napban 2 naponta voltunk együtt a párommal. A következő vérzésem már meg sem jött,helyette mell érzékenység, fáradtság,sok WC-re járás.3 nap késés után pozitívat teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!