Utrogestan mellékhatásai meddig tartanak?
Köszönöm a válaszokat!
Azért kell szednem ezeket, mert nem volt pé-em . Az előző orvosom írta fel ezeket a gyógyszereket, de mint utánaolvastam kellett volna uh-os pé. követés. De csak azt mondta, h ha elfogy a 3 havi gyógyszer akkor menjek vissza hozzá, vagy ha poz a teszt. Jelzem: magándoki: 12000/alkalom. Ezután mentem el egy másikhoz. Elmondtam neki h a másik doki (név nélkül) nem csinált uh-ot , na meg az utronál nem közölte, hogy csak pé után szabad elkezdeni szedni. Így az új orvosom írta fel a Choragont és csinált uh-ot is.
Nagyon remélem, hogy hamar elmúlnak a panaszaim. Olyan hangulatingadozásaim vannak, hogy hihetetlen...
Jövőhét kedden megyek hozzá, hogy hogyan tovább...
Kedves 2.!
Ugyanúgy szedem, ahogy te. Viszont ha újra szednem kell majd akkor szerintem a hüvelyit kérem majd... nem vagyok még sajnos terhes, úgyhogy rám nem vonatkozik az utolsó mondatod :(
Azt, hogy miert nincs, az előző dokim nem mondta. Csak felírta a gyógyszerrket. Azt mondta, hogy PCOm nincs
4.napi vérvételen voltam
Tsh: 2.39
LH: 3.71 (2.12-10.89)
FSH: 5.47 (3.85-8.78)
Prolaktin: 434.8 (70-566.5)
Ösztradiol: 92.5 (99.1-447.9)
Progeszteron: 2.4 (0.89-4.83)
Ez november közepén vett laboreredmény...
Az endo doki szerint jó...
De jövő hónapban elmegyek hozzá és kiraplizom, hogy vigyük le 1 alá! Ha nem, akkor keresek másik orvost...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!