Szerintetek is hajcsár vagyok?
Érzéketlen vagy és csak magadra gondolsz. Szerintem egy férfinak épp annyira nehéz lehet feldolgozni azt, hogy nem lehet gyereke, mint egy nőnek.
Ő most tudta meg, hogy nem lehet gyereke és érthető, hogy egyelőre nem akar vizsgálatot. Fel kell dolgoznia magában ezt. Benne is ott van az, hogy "elvileg" ez még nem 100%, gyakorlatilag meg pontosan tudja, hogy így van, de nem készült még fel rá, hogy ezt hallja is az orvostól másodszorra is, hiszen még csak most tudta meg.
Ha ezt képtelen vagy felfogni, akkor a te készülékedben van a hiba.
Egyébként pedig elkönyvelheted magadnak, hogy nem lehet közös gyereketek. Nincs szükség ehhez a vizsgálatra. Egy örökbefogadás indítással sokkal előrébb lennétek, de nyilván ehhez is időre lenne szüksége a párodnak.
27 évesen kicsit érettebben kellene gondolkodni, ha igazán szereted a párod, akkor meg több empátiával is.
Ha hisztérikus fúriaként cirkuszolsz vizsgálatok miatt, az egyenes út a szakításhoz szerintem. Adj kis időt neki, hogy megeméssze és magadnak is, hogy lehiggadva végiggondold, hogy mindenáron most kell-e gyerek, mindegy kitől...ha mindenáron gyereket szeretnél, akkor keress egy azonnal alkalmas új donorjelöltet. Ha az is fontos, hogy társad legyen, akkor meg nem nem vesztesz semmi, ha vársz kicsit és meglátod pároddal hogyan alakulnak a dolgok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!