Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szerintetek is hajcsár vagyok?

Szerintetek is hajcsár vagyok?

Figyelt kérdés
Én 27 a párom 40 éves.1,5 éve nem jött a bébi ezért a páromnak csináltak spermium vizsgálatot. Az eredmény: o spermium az ondóban. Ezt az eredményt hétfőn kaptuk meg. Az orvos mondta hogy tovább menni neki genetiksi és hormon vérvételre. Aznap összetörtem de másnapra leporoltam magam és tudtam hogy menni kell tovább.A vérvételre bármikor lehet menni de 3 hét az eredmény viszont a kaáliba máj.11-re van időpontunk az az legkésőbb jöv. hét szerdán menni kell a vérvételre az az a genetikaira. Na már most ebben a kétségben nem tudok élni hogy csak 5% esélyünk van hogy legyen közös babánk.minél előbb szeretném megtudni ( ez máj.11.-én ki is derülne) a munkám is nagyon húzós lesz szept.ig és így nem tudok rá koncentrálni. Ezt a párom is tudja, de ő azt mondta hogy hajcsár vagyok és ő egyenlőre nem akar több vizsgálatot.
2016. ápr. 2. 09:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

Érzéketlen vagy és csak magadra gondolsz. Szerintem egy férfinak épp annyira nehéz lehet feldolgozni azt, hogy nem lehet gyereke, mint egy nőnek.

Ő most tudta meg, hogy nem lehet gyereke és érthető, hogy egyelőre nem akar vizsgálatot. Fel kell dolgoznia magában ezt. Benne is ott van az, hogy "elvileg" ez még nem 100%, gyakorlatilag meg pontosan tudja, hogy így van, de nem készült még fel rá, hogy ezt hallja is az orvostól másodszorra is, hiszen még csak most tudta meg.

Ha ezt képtelen vagy felfogni, akkor a te készülékedben van a hiba.

Egyébként pedig elkönyvelheted magadnak, hogy nem lehet közös gyereketek. Nincs szükség ehhez a vizsgálatra. Egy örökbefogadás indítással sokkal előrébb lennétek, de nyilván ehhez is időre lenne szüksége a párodnak.

2016. ápr. 2. 11:37
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért amit az utolsó írt az nem teljesen így van. Akinek 0 spermiuma van, ott herebiopszia utján még kinyerhető néhány spermium. Azzal ICSI lombikot csinálnak, így van lehetőség a közös gyerekre. Ha a herebiopszia során sincs spermium, akkor donor spermával lehet lombik vagy inszemináció. Így a gyerek azért félig saját lesz és a te méhedben nő, te szülöd meg. Csak genetikailag nem lesz kettőtöké, de úgy kerül majd hozzátok mint egy 'igazi' közös gyerek. És persze örökbe is lehet fogadni, de ahhoz a gyerekhez genetikailag nem lesz közötök, de ettől függetlenül ugyanúgy lehet szertni, mintha belőletek lett volna.
2016. ápr. 2. 11:54
 13/18 anonim ***** válasza:

27 évesen kicsit érettebben kellene gondolkodni, ha igazán szereted a párod, akkor meg több empátiával is.

Ha hisztérikus fúriaként cirkuszolsz vizsgálatok miatt, az egyenes út a szakításhoz szerintem. Adj kis időt neki, hogy megeméssze és magadnak is, hogy lehiggadva végiggondold, hogy mindenáron most kell-e gyerek, mindegy kitől...ha mindenáron gyereket szeretnél, akkor keress egy azonnal alkalmas új donorjelöltet. Ha az is fontos, hogy társad legyen, akkor meg nem nem vesztesz semmi, ha vársz kicsit és meglátod pároddal hogyan alakulnak a dolgok.

2016. ápr. 2. 12:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem gondollak hajcsárnak, ha mindketten szeretnétek gyereket, akkor menni kell és tenni, amit tenni kell. Ez az eredmény nem azt jelenti, hogy nem lehet gyereke, herebiopsziával még lehet, úgyhogy nincs minden veszve, nem kell magát eltemetni,és várni sincs értelme, hiszen már 40 éves fiatalabb nem lesz. Egy ismerős párnak ugyanilyen problémája volt, három év próbálkozás, több lombik után lett babájuk, de ott a férfi is nagyon akarta a babát, így nem volt neki kérdés, hogy menni kell és csinálni. Beszélgessetek, hogy mit érez, az én férjem szereti kibeszélni az ilyen dolgokat. Azt egyébként megérteném ha ezer meg egy vizsgálaton lenne túl, de eddig csak egy spermavizsgálata volt, ennyitol azért nem kellene besokallni.
2016. ápr. 2. 13:33
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Igen, szerintem hajcsár vagy, nulla empátiával. Olyan vagy, mint a Földes Eszter karaktere a Válótársakban. Szánalmas.
2016. ápr. 2. 14:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Te 27 vagy a te oldaladról is megértem a dolgot mert neked is kattog a biologiai óra , de ezt egy pasinak nagyon nehéz feldolgozni. Meg kell beszélnetek mert lehet ö ezzel az eredménnyel le tett a közös gyerekröl. Neked meg 2 választásod van vagy elfogadod a tényt vagy elöbb vagy utobb rá megy a kapcsolatottok. Szerintem igaza van a férjednek hiába mentek akármilyen vizsgálatra csoda nem történik. Deez az én véleményem. Gondolj belle ha az derült volna ki ,hogy te vagy alkalmatlan a gyerek kihordásra teljesen szét hullanál. Egy pasinál ugyan ez a helyzett.
2016. ápr. 3. 12:01
 17/18 anonim ***** válasza:
szia! Nálunk is azoospermia volt, és biopszia sem segített..Nagyon tudom mit érzel..Imádom a férjem, de én nem maradtam volna vele..Tartsatok szar társnak, de én tudtam hogy mindennél jobban szeretnék gyereket..Én is hajcsár voltam, mert nyalogathatjuk a sebeinket, és minden egyes alkalommal felszakad, vagy veszünk egy nagy levegőt, átbeszéljük, és végig járjuk az utunkat..Én nem tágítottam, így az eredmény megtudásától két évre, megszületett a kislányunk donorspermából..A férjem imádja, és soha nem bánná meg egy percig sem..Tudnod kell hogy hogyan tovább, ez jár neked..Bármennyire fáj is..
2016. ápr. 3. 15:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Semmi sem jár.
2016. ápr. 5. 20:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!